Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti hordtatok már férfi...

Fiúk! Ti hordtatok már férfi laszteszt?

Figyelt kérdés
Hogy tetszene ha karácsonyra kapnátok a barátnötöktõl?
2015. okt. 29. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Mi az a lasztesz?
2015. okt. 29. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:

XD, annyira bírom amikor csajok vagányan latex naciban járnak és úgy becézik, hogy lasztek, vagy te lasztesz :D.

Egyébként van, de szerintem felesleges elválasztani, feszülős nacik unisexek, még ha ezen fel is bolydulnak sokan. Szerintem a csajok nem fognak ilyent venni nekik.

2015. okt. 29. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszene oda adnám a hugomnak vagy elkérném a blokkot egyik srác bejött egyszer a csaja cica nacijába rendesen kilett röhögve
2015. okt. 29. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
lasztesz :))))))))))))))
2015. okt. 29. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes mondjuk a nadrágos nőket miért nem röhögik ki, nem ritka a bő vagy trapéz szárút hordók, az miért nem nevetséges?
2015. okt. 30. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Jo a kerdes utcso!

Talan mert tisztelet a kivetelnek sok prud,naiv,buta pasi van es nem felvilagosultak ezen a teren,hogy mi minden van mar a ferfiak reszere.

Amugy en a nyakjendos pitcsakat meg az acelbetetes bajancsosokat siman korberohogom..

2015. okt. 30. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem gusztustalan nem azért mert férfi hamem mert a férfiaknak vastagabb a lába egy csajon se néz ki jól zsiros lábbal
2015. okt. 30. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:

1.Latex

2.Ha a cicanadrágra gondolsz az lycra elasztán.

3.tetszene de utcán nem hordanám.

2015. okt. 30. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mered? Nem kell pic*sa mutatósan hordani, én gyakran hordom, nem is furcsállják általában, sőt már kaptam dicséreteket is.
2015. okt. 31. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!