Egy ingatlanügynöknek milyen ruhában kell megjelennie?
Az öltöny nyakkendő az kb alap leginkább a hivatalos megjelenésekkor illik így megjelenni. De egyébként az is elfogadott főleg nyáron jobb időben egy elegáns egyszínű rövid ujjú ing és egy normális nadrág vagy egy sima egyszínű farmer főleg a mindennapos munkákra bent az irodahelyiségben.
Én ahol dolgozom mint közvetítő elvárt viselet férfiaknak a zakó normális ing, és a normális egyszínű farmer nadrág de öltöny nadrág még jobb. A hivatalos tárgyalásokra, öltöny, nyakkendő. Nekünk nőknek blúz, elegáns kardigán vagy blézer és szoknya egyszínű normál harisnyával plusz magassarkú. Télen meg engedett a nadrág. Én általában mindig szoknyában megyek dolgozni. Ha érdeklődők jönnek ingatlan ügybe akkor őket elegáns de visszafogottabb ruhában fogadom őket, illetve viszem is ki az adott ingatlanokhoz.
3! Csak magyarul ugye!...
En az elso versenyzot tamogatnam szerintem is jobb mint egy egyenruha!(oltony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!