Hol vegyek kabátot 12-13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
eBayon próbáltam de nagy a mellbőség
ha lehet 10000 allat
2015. okt. 21. 22:09
2/6 anonim válasza:
10.000 alatt turiban próbálkozz. Még a kínainál is többe kerül.
3/6 hisztynka válasza:
10000 alatt már gyakorlatilag sehol sem fogsz kapni. A C&Aban vettem 14000 ért egy hete. A Newyorkerben is hasonló az árfekvés...esetleg vásárba, piaci ruhaárusnál, vagy a turiban. Esetleg Vaterán.
4/6 anonim válasza:
Esetleg Lidl-ben vagy a pepco-ban. Itt nagyon olcsók a ruhák.
6/6 anonim válasza:
Nem értem hogy nem találnak 10ezer alatt az emberek, mert kb mindenhol van, kínaiban 4ezerért is akár, semmi gond azzal sem. Én Tescoban vettem 8ezerért. ebayen meg gyerekméret minden ruha szóval tuti találnál ott is, de azt nem éri meg mert lehet hogy egy ing vastagságú vacakot küldenek... képről nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!