Ki szokott meggingset hordani?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok meggingset (férfi leggingset) hordani? Mit szólnak a körülöttek lévők? kort is irjatok pls :)2015. okt. 21. 22:06
11/13 anonim válasza:
Probald ki a newyorkerben a super skinny farmereket nagyon kenyelmesek es olyan mint egy leggings jok nyulik.
En most vettem harmat.
12/13 anonim válasza:
13/13 Magicradio válasza:
Szerintem az első válasz mindent visz. Nem is kell nagyon több. Nekem két sima standard leggingsem van. Bárátnőmtől kaptam az egyiket. Neki kapásból tetszett. Én meg szeretem mert kényelmes.
Én meg nem járnék csavaros szöges csizmában meg bőrnaciban. Mégsem ítélem el a másikat. Ha neki az a jó.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!