Lányok! Rajtam kívül más is van, aki tangapapucsban van bent a lakásban?
Figyelt kérdés
A mostani, illetve a téli időszakra gondolok, mezitlábra húzva.
24/L
2015. okt. 18. 19:12
2/5 anonim válasza:
Akinél túlfűtik a lakást az lehet abban, nálam rohadt hideg van szóval vastag zokni+bundapapucs.
3/5 anonim válasza:
Mármint abban vagy, amit nyáron az utcán hordtál?
4/5 A kérdező kommentje:
Ebben nem voltam utcán, amúgy igazából strandra való lenne, de nyár elején ezt direkt benti papucsnak vettem.
Van egy másik hasonló is, a faluban, ahol lakom, szinte mindenhová abban mentem. Boltba elszaladni, kutyát sétáltatni szerintem tökéletes volt, de - amit bátyám szerint lehetetlen ezekben - nem egyszer bicikliztem is benne...
Amúgy ilyen mind a kettő, csak a színük más:
2015. okt. 19. 18:28
5/5 anonim válasza:
Ja azt hittem az a para, hogy kintre hordtad, és most meg bentre. Én is felvenném néha a lakásba a strandpapucsom, mondjuk fürdés után pont jó lenne, de volt már utcán :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!