Távfűtött lakásban használ az arcomnak, ha arcpermettel néha megspriccelem?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar kiszárad a bőröm és ilyenkor vörös és viszket. Amikor hazajövök a hidegből kb fél óra múlva már vörös vagyok és érzem, hogy száraz a bőröm. Ilyenkor hiába kenem be, nem használ. Ezért gondoltam a nyáron hűsítőként használt arcpermetre.2010. jan. 26. 08:48
1/3 anonim válasza:
sztem semmit sem segít. a megfelelő krémet kéne inkább h megtaláld magadnak.
2/3 anonim válasza:
Én nyáron szoktam arcpermetet használni nagy melegben...
Télen amikor feszül a bőröm az édeskevés neki.
Szerintem is egy megfelelő hidratálókrém kellene inkább.
Vannak külön téli arckrémek is. Neked valami mélyhidratáló kellene, vízhiányos vagy hasonló bőrre. Az szerintem jó lenne.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Télen zsírosabb krémet használok, de most azt szeretném megoldani, hogy, amikor hazajövök a hidegből és a meleg szobában ég az arcom és fezsült, akkor mit csináljak vele. Próbáltam tonikot, vízes borogatást, krémet, nem használt eddig semmi. mivel az arcpermetet nyáron a hőségben használom, hűsítésre, azért gondoltam, hogy talán most is használ.
2010. jan. 26. 16:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!