Milyen a takkos gyerekmelltartó? Kinek hogy vált be? Kényelmes? Tartós?
Nekem kényelmes. Bár a pántja ahoz képest gyorsan kinyujt de kicsit feljebb álitod és már olyanintha új lenne :)
Szerintem megéri. És nem is drága. :)
Kedves #2-es az #1-es vagyok! :)
SZERINTEM amire neki kell, arra elég a takko-s is. :)
De ezt a kedves kérdezőnek kell eldöntenie hogy melyik boltban kényelmesebb van.:)
Kedves #1-es, #2-es vagyok.
Mi az, hogy amire neki kell? Nekem, neked vagy bárki másnak mi másra kellhetne egy melltartó?
Szerintem pedig, ugyanúgy leírtam a véleményem,mint te, csak a kettő különbözik. Nekem globál nem vált be a márka, sajnos nem szeretem, ha egy-két hónap után kinyúlik a pulcsi, amit méghozzá drágán is vettem (átlagfizetéshez képest igenis drága). Írtam más opciókat is, nem értem, miért kellett lehurrogni.
Kedves kérdező, bocsánat az off-ért, azért majd írd meg, hogy neked hogy vált be a melltartó, ha megvetted. Lehet, csak nekem vannak rossz tapasztalataim a Takkoval. :)
#1 es vagyok. :)
Mindenkinek más. Csak azt mondom, hogy amire kell neki arra jó ez a takko-s is. (SZERINTEM!!!!)
De én még a Tezenis nevű boldot AJÁNLOM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!