Honnan lehet megtudni, hogy mi az aktuális utcai divat?
Én nem követem a divatot, meg tudom fashin tv, vagy ruha magazinok... Ennyiből áll a divat? Bemész a westendbe, a mangóban, promodban hundembe megveszel mindent, ami tetszik és akkor divatos vagy?
Divatmániások válaszát várom, pont azért, mert én nem vagyok az.
Nem vagyok éppen divatmániás, de talán hasznos lehet a válaszom:
A márkák, amik pl. a plázákban vannak mind a legújabb divat szerint állítják össze az aktuális kollekciójukat. De ha olvasgatsz pár oldalt (pl.: divat.hu femina.hu glamouronline.hu) akkor egyből informálódhatsz arról, hogy nagyjából mi a trend. Pl. egy ideje divatban vannak a leggingsek tunikával, a latex cuccok, a gladiátorsaru lesz a nyár egyik legdivatosabbnak kikiáltott lábbelije.
Remélem valamicskét tudtam segíteni. :)
Utcai divat?
Hmmm...csöves style????
Én körülbelül a csöves style-t követem, szóval akkor divatos vagyok nagyon. :D Aranyos hozzászólás volt.
Amúgy azért emeltem ki, hogy UTCAI divat, mert amiket divat bemutatókon látni ruhákat, hát hogy is mondjam érdekesek, meg szépek, de a mindennapokban szerintem hordhatatlanok.
Gondolom akkor a ruhacégek ezek alapján a szabásminták alapján állítják össze a középutat, hogy hordható, praktikus is legyen meg ugye divatos is. (Szóljatok, ha rosszul gondolom.)
Ó a francba, a gladiátor saru a kedvencem, már 3-4 éves ami van direkt készítettem még anno, akkor az most már nem lesz egyedi. Persze attól még hordani fogom, mert imádom, de azért rossz lesz, hogy olyan sokszor jön szembe velem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!