Gumicsizma Hunter kategóriában?
Figyelt kérdés
Eredetileg Huntert akartam(fekete lakk),de állítólag mióta Kinaban gyartjak,nagyon rossz. Az üzletben is elmondták,hogy hamar be fog viaszosodni. Ilyesmi kategoriaban,letisztultabb (nem vadasz vagy sportosabb) gumicsizmát,vagy esetleg a Hunter viaszosodasara valami biztos módszert tudnátok mondani?:)2015. okt. 14. 21:58
1/3 anonim válasza:
Semmi baj nincs a Hunterekkel... Nekem 3 van, semmi bajuk!
2/3 A kérdező kommentje:
Es megkerdezhetem hol vetted? Mert mi Debrecenben voltunk,ahol nem tudtak kihozni egy normalis part a raktarrol. (Tiszta viasz volt)
2015. okt. 15. 20:12
3/3 anonim válasza:
Heaven Store-ban vettem mindegyiket! Semmi gond sem volt egyikkel sem, most sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!