Akkor ez most hamisitvany?
Figyelt kérdés
Vettem egy megbízható boltból magas áron Hunter csizmát. Nagyon szép és kényelmes:) de elkezdtem nézelődni hogy vegyek egy másikat is és így rajottem hogy az összes Hunter csizmán van csat de az enyémen nincs...akkor most átvertek és nem is eredetit adtak el vagy van olyan amin tényleg nincsen csat?2015. szept. 23. 13:27
1/5 anonim válasza:
Hol vetted? Nekem is van kettő, mindegyiken van csat... De nem tudom, lehet létezik olyan is amelyiken nincs, bár még nem láttam olyat.
2/5 Sunshinedoll válasza:
Van pár olyan modellje, amin nincs csat, ennél bővebbet így kép nélkül nem tudok mondani. Esetleg menj fel a honlapjukra és nézegesd végig a kollekcióikat.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyszer már láttam a honlapukon olyat amin nincs csat. Nekem igazából jobban is tetszik így csat nélkül szóval végülis mindegy csak akkor felesleges volt érte ennyit fizeni hogy ha nem is eredeti és tönkremegy egy hónap múlva...azért köszönöm a válaszokat:)
2015. szept. 23. 18:25
4/5 anonim válasza:
Ha biztos helyről vetted, akkor eredetinek kell lennie!
5/5 anonim válasza:
nekem eredeti van és mégis tönkre ment 1 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!