Öregesek ezek a kardigánok?
2015. okt. 14. 10:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem öregesek.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is valahogy úgy gondoltam, hogy a második olyan 50-es korosztálynak való, de franc se tudja.
Az első szerintetek melyik színben jobb? Fel lehet ezt venni lezserebb öltözethez (mondjuk farmer, bakancs kombóhoz)és akkor is, ha kicsit jobban "ki akarok öltözni"?
2015. okt. 14. 11:57
4/10 anonim válasza:
Szerintem az első sportos, kiöltözőshöz nem venném fel.
A második sem öreges, egy sima kardigán. Attól függ, hogy mihez húzod fel. Ha öreges ruhákhoz, akkor nyilván öreges lesz a hatás. De gondolom, nem olyan ruháid vannak. És ez jó csinosabb ruhákhoz is.
5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a hülye kérdésekért, de sajnos az öltözködéshez abszolút nem értek. :/ Jobb, ha valaki ad tanácsot.
2015. okt. 14. 11:59
6/10 A kérdező kommentje:
# 4/5 Köszi! :)
2015. okt. 14. 12:02
8/10 anonim válasza:
Nekem a 2.jobban bejön, azt fel is venném :) 19/L amúgy a másik sem öreges.
9/10 A kérdező kommentje:
És ez szerintetek tényleg csak kismamáknak való? Ahogy nézem, nincs has részen bővebbre szabva, csak azért nyílik szét, mert a csajnak gömbölyödik a pocakja. Vagy tényleg bővebb lehet? [link]
2015. okt. 16. 20:15
10/10 A kérdező kommentje:
Hahó! Nincs itt senki a válaszolók közül, aki segítene? :)
2015. okt. 17. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!