Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női télikabát ötletek?

Női télikabát ötletek?

Figyelt kérdés

21 vagyok, az egyszerű, nőies és elegáns darabokat részesítem előnyben, de idén nincs télikabát ötletem és még sehol sem találtam megfelelőt, mindenhol túl vastag, szőrös, bundás, buborék-dzsekiket látok, amik sportosak. Viszont ami tetszik és megfelelő lenne az már az őszi időjáráshoz is néha kevés! :(

ezek tetszenek, de aláöltözettel is kevés télen

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 10. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
go Zara
2015. okt. 10. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:

láttam a kínálatot, de pl egy ilyenben hogy lehet kibírni télen? :D

[link]

2015. okt. 10. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ilyenek nem tetszenek?

[link]

Ezekből tudom hogy vannak bundásak, de talán a te kedvenc fazonodból is van

2015. okt. 10. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mango, ott vannak gyapjúkabátok. Ha nagyon fázós vagy akkor meg bunda (nem kell hogy igazi legyen).
2015. okt. 10. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Zara, Mango, H&M, mindben van téli hosszú szövetkabát.

Igen, nem olyan melegek mint egy Michelin gumiember-szemeteszzsákkabát, de legalább elegáns, normális kinézetűek. Meleg pulóvert veszel alá és kész, nem egy vékony kasmír valamit. Vagy vehetsz akár két pulóvert is. De annyira azért nem vékonyak ám...

2015. okt. 11. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!