A lány páwák hogy öltözködnek, és hogy beszélnek?
küldjetek ilyenekről kképet hogy eltudjam képzelni.
azt tudom hogy ilyen flegmán beszélnek ,de mégis hogy?
pl: azt tudom hogy a köszönésük az a csá vagy a szija
rendben szó nekik egyszerű ok
ilyeneket írjatok még.
köszönöm
L/17
én is értetlenkedtem mikor először hallottam a páwákról xD
utánanéztem, és a rövidítés a pólus, árkád, westend, aréna kezdőbetűiből jön össze...
Bocs, de a válaszokat látva úgy gondoltam én is írok. Az én olvasatomban a páwák azok akik suli helyett a plázákban tengődnek és nézik a pasikat, leszólnak mindenkit, beszólnak másoknak mert azt hiszik ők sz@rták a spanyol viaszt. Anyuci apuci pénzéből állandóan vásárolgatnak és iszonyú, nyávogó stílusban beszélnek, fennhangon visítoznak mindenhol.
Szóval egy normális nő is hordhatja azoknak a márkáknak a cuccait amiről ti egyből azt hiszitek, hogy "páwa" az illető. Szerintem ez nagyrészt független a ruháktól, főleg ha ezek a lányok elkényeztetett, idétlen és éretlen csitrik. Inkább a viselkedésük alapján és ne az öltözködés alapján ítéljetek meg másokat.
Nállunk is van jópár páwa...Hát én ki nem állhatom őket. Jó, most mindjárt jönnek is és leszólnak, hogy nekem biztos nem telik márkás cuccokra. Közbe meg igen, csak hát én sportos vagyok kéremszépen.:D
Amúgy [link]
xD
Nem az ilyen fullos lányok,fiúk is úgy hívják magukat.
És méregdrága ruhákban mászkálnak és szolis a bőrük.
nos, azt nem tudom ki, hogy látja..de nem minden esetben rossz ez a "stílus ág" ..
amiről felismersz egy páwát: szolis-barna bőr..
erős,kifejező smink
divatos,drága ruhák..
Na meg mostanában a legtöbbnek érintőképernyős a telefonja..
converse.nike.adidas..és hasonló márka kedvelői..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!