Milyen méretű pólót vegyek a lány barátomnak?
Figyelt kérdés
Nos szeretném meglepni az egyik lány barátomat egy általa nagyon kedvelt pólóval a születésnapjára, viszont elfelejtettem a ruha méretét. :( Elmondta asszem 2x is, de elfelejtettem és már nem akarom mégegyszer megkérdezni...
Nagyjából a lány 163-65 centi, és kb 48-50 kg, ez kb S-es méretre vall? Elég vékonyka.
Köszönöm ha segítetek.
19/F
2015. okt. 8. 15:57
1/6 anonim válasza:
Én is ekkora vagyok, és nekem S-es kell.
3/6 anonim válasza:
s-esre tippelnék én is. ha nem jó, max becserélitek.
vagy nézd meg egyik pólóját, ha van rá alkalmad, persze ne azt, ami épp rajta van:D
4/6 anonim válasza:
S biztosan jó. Én 160 vagyok és 52 kiló, nekem XS/S ruhák kellenek, az XS rizikós, hogy esetleg túl rövid/szűk, úgyhogy s-et vegyél!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én is S-re tippeltem :) Ment a zöld kéz mindenkinek.
Jaj, és még egy buta kérdés :D Az XS ugye kisebb mint az S-es?
2015. okt. 8. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!