Az egyik barátomnak bűntudata van. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, most kezdtem a gimit. Egész könnyen barátkozok, most éppen fiúkkal jobban kijövök az új osztályban. (van pár barátnőm is persze). A minap a termünk előtt (2. emeleti terem) hülyéskedtünk, beszélgettünk. Az egyik barátom elkezdett csikizni, én meg majd' belefulladtam a röhögésben. Aztán megbotlottam és az egyik folyosói padra este, a karomat elég szerencsésen belevágtam a háttámlába. Lett egy elég nagy zúzódásom, ő meg totál maga alatt van, úgy gondolja miatta van. Én mondtam neki, hogy nincs harag, nem ő a hibás és hozzászoktam a kisebb-nagyobb sérülésekhez. (lovagolok, társas táncolok, nép táncolok, mindig pörgök. Annyira sajnálom szegényt, hogy ennyire mérges magára. Hogyan győzzem meg, hogy előfordul az ilyen és emiatt ne legyen annyira maga alatt? (kicsit buta kérdés de nagyon sajnálom szegényt :') )2015. szept. 17. 12:17
1/2 anonim válasza:
Nem lett semmi maradandó sérülésed, nem tört el. Szóval tényleg nincs ok a bűntudatra.
Mondd neki, hogy véletlen volt és bárkivel előfordulhat. És fordított esetben biztosan ő sem haragudna rád, akkor te miért haragudnál.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és igazad van. :)
2015. szept. 17. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!