Divat még az ilyen bokacsizma?
Figyelt kérdés
Valami csinos bokacsizmát szeretnék, viszont legyen kényelmes, rohangálós. Lehet sarka is. Ezért gondoltam erre. Divat még? Vagy ha nem akkor milyet vegyek?
2015. okt. 7. 10:01
2/7 anonim válasza:
Basszus, a divat nem azt jelenti hogy csak olyat hordhatsz ami éppen divatos... ha neked ez tetszik ezt vedd, tök mindegy mi a divat éppen, lehet holnap már más lesz a divat, akkor naponta másikat veszel?
3/7 A kérdező kommentje:
nem nem, nyilván. Nem vagyok olyan, aki ész nélkül követi a divatot és mindegy hogy egyáltalán jól áll e neki vagy sem. És nem veszek mindennap másik cipőt mondjuk. Pont ezért kérdeztem, hogy szerintetek ezzel nem lövök mellé? Nem ódivató vagy ilyesmi?
2015. okt. 7. 13:27
4/7 anonim válasza:
szerintem ez nem néz ki olyan jól. nem szép a sarka. meg ez a fajta cipő lapos sarkúként szebb.
5/7 anonim válasza:
Én nem venném meg. Nem is tetszik, meg ez a sarok vagy 2 éve lehetett divat. Szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, ráasásul sokan hordanak hasonlót, szóval megveheted :)
7/7 A kérdező kommentje:
huu elég vegyes a vélemény :D
és esetleg akkor tudtok linkelni, hogy milyen cipő tetszik nektek, szerintetek mi a divat?!
2015. okt. 13. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!