Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még az ilyen bokacsizma?

Divat még az ilyen bokacsizma?

Figyelt kérdés

[link]

Valami csinos bokacsizmát szeretnék, viszont legyen kényelmes, rohangálós. Lehet sarka is. Ezért gondoltam erre. Divat még? Vagy ha nem akkor milyet vegyek?

2015. okt. 7. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyre inkább.
2015. okt. 7. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, a divat nem azt jelenti hogy csak olyat hordhatsz ami éppen divatos... ha neked ez tetszik ezt vedd, tök mindegy mi a divat éppen, lehet holnap már más lesz a divat, akkor naponta másikat veszel?
2015. okt. 7. 10:45
 3/7 A kérdező kommentje:
nem nem, nyilván. Nem vagyok olyan, aki ész nélkül követi a divatot és mindegy hogy egyáltalán jól áll e neki vagy sem. És nem veszek mindennap másik cipőt mondjuk. Pont ezért kérdeztem, hogy szerintetek ezzel nem lövök mellé? Nem ódivató vagy ilyesmi?
2015. okt. 7. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem néz ki olyan jól. nem szép a sarka. meg ez a fajta cipő lapos sarkúként szebb.
2015. okt. 7. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg. Nem is tetszik, meg ez a sarok vagy 2 éve lehetett divat. Szerintem.
2015. okt. 12. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, ráasásul sokan hordanak hasonlót, szóval megveheted :)
2015. okt. 12. 20:15
 7/7 A kérdező kommentje:

huu elég vegyes a vélemény :D

és esetleg akkor tudtok linkelni, hogy milyen cipő tetszik nektek, szerintetek mi a divat?!

2015. okt. 13. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!