Lányok! Nektek mekkora volt a melletek 15 évesen? Az enyém nagyon kicsi. Légyszi normális válaszokat!
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:12
21/26 anonim válasza:
75B vagy 75C melltartó fazontól függ 14 L
22/26 anonim válasza:
Kislány, ne aggodalmaskodj, még csak most kezdtél el fejlődni. Melltartó még nem szükséges, ha szégyelled, akkor hordjál bő felső részt, tudod, olyan ápol és eltakar formájút. Hogy mekkora lesz kb., nézd meg anyukádat, nagymamáidat. De ez sem annyira mérvadó, csak viszonyítani tudsz. Még attól is függ majd a későbbi méreted, hogy vékony vagy teltebb alkatú vagy-e. A lényeg, hogy arányos legyél. Egyébként senki sincs megelégedve magával, te másokat irigyelsz, mások meg téged. Ez már csak így működik a nőknél. Egyébként még negyvenvalahány éves koromban is 75B-s félkosaras melltartót viseltem, vékony alkatú vagyok.
23/26 anonim válasza:
Szia!
15 éves koromban 85-ös melltartót hordtam, azóta megszületett a kisfiam és a szoptatás abbahagyása után már csak 70-75-ös. Sosem lehet tudni mitől nő meg vagy megy majd össze :)
24/26 anonim válasza:
Nekem kb. 12 évesen kezdett el nőni most vagyok 15 és most kb 70/75 A-s de sok különbség van köztük mert van amelyik már épp kicsi van amelyik ugyanakkora mint amelyik kicsi viszont mégis nagyobb és az meg pont egy nagyon kicsit nagy, szóval még attól hogy ugyanolyan méretűek lehetnek köztük eltérések,de még biztos fog nőni ez még nem a világvége, van akinek csak később kezd el majd nőni
25/26 anonim válasza:
Na nőtt e a melled? :D
2 év alatt volt ideje:)
Amúgy, nekem a fogamzásgátló szedése után is sokat nőtt. Attól például nagyon beindult. És vele egyidejűleg a seggem is.. :D
26/26 anonim válasza:
15 evesen kb. akkora volt, mint most.Olyan 16 eves koromig nott a mellem. Nem hordok melltartot, mert folosleges, csak sportmelltartot.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!