Hol hordjátok a nyakláncot? (Normális válaszokat ha lehet)
Figyelt kérdés
Póló alatt, vagy pólón kívül? Férfi nyaklánc.2010. nov. 18. 15:31
2/17 A kérdező kommentje:
Igen. Hogy a póló ALÁ teszitek be, vagy a pólón KÍVÜLRE?
2010. nov. 18. 16:09
3/17 anonim válasza:
Én a póló alá szoktam,de átlagban mindig a pólón kívül találom,mert állandóan mozgok!
4/17 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még kommentek!
2010. nov. 18. 16:53
5/17 anonim válasza:
Nekem ilyen medálom van. Kitüntetés féle (volt sulimban kaptam stréberségért). Szeretném hordani, csak ez sztem úgy jó, ha kint van a pólómon és látszik, csak akkor meg attól félek, hogy azt mondják, hogy fel akarok vágni vele, meg minek rakom ki. Akkor szeretem hordani, ha csak ing van rajtam és akkor nem gombolom be nyakig és úgy nincs is kint és mégis látszik. Csak most hideg van és nem szivesen lennék 1 szál ingbe. Nemtom, nekem is jól jönne vmi tanács. Am nyakláncot úgy nem szeretek hordani. Alapból nem hordok ékszereket, csak az ilyeneket szeretem, amiknek van is vmi jelentése, vagy pl teljesen értéktelenek, csak úgy jók.
7/17 A kérdező kommentje:
De akkor nem igazán látszik.
2010. nov. 18. 17:34
8/17 anonim válasza:
Igen, ez a bajom nekem is, hogy nem igazán látszik. De figyi, mi lenne, ha megállapodnánk, hogy mindenki kívűlre tegye a nyakláncot? Mert ha mások is úgy teszik akkor már nekem sem kell félnem, hogy ciki lesz:D
9/17 A kérdező kommentje:
Nekem ok! :D Mert eddig belül hordtam, de alig látszik. :( Kívül meg úgy gondoltam, hogy úgy is közeledik a tél, és általában kapucnis felsőben vagyok. Így a pólón kívülre tenném, de a kapucnis felső takarna valamennyit.
2010. nov. 18. 17:41
10/17 anonim válasza:
Fiúk! Logika?
Ha számotokra az a baj, hogy nem látszik, ha belülre teszitek, akkor nem az lenne az egyetlen, megfelelő és logikus megoldás, ha kívülre tennétek?... :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!