Hol hordjátok a nyakláncot? (Normális válaszokat ha lehet)
Kedves 19 éves lány. Ha kívülre tesszük, akkor meg az a baj, hogy attól félünk, hogy ciki lesz. De aszem akkor én is kívülre fogom tenni. Csak még nem most, hanem kicsit később kezdem el rendszeresen hordani, mert mostanában már van pár új cuccom és inkább későbbre tervezem, mert a környezetemben még nem látták rajtam és nem akarom, hogy egyszerre sok új cuccot lássanak rajtam, mert az lehet furi lenne.
Am, ha már lány vagy és ide vetődtél. Szted sem gáz, ha kívülre tesszük a nyakláncot? Egyáltalán bejön nektek a nyaklánc? Ékszer vagy inkább vmi jelképes cucc, az ami bejön?
Megint én. Ez a kitüntetés nyaklánc így leírás alapjából szerintem NEM ciki! :)
Ahogy előttem is írta egy férfi egyed :), az ilyen nagy ezüst, neadj'isten vastag aranynyakláncok irtó gázosak.
De én például nagyon szeretem, ha egy pasin van valami fekete láncú (lánc alatt valami bőrféleséget vagy ilyen durvább anyagot értek) nyaklánc, az meg, hogy mi van rajta, szerintem már tök mindegy. (Bár azért ne legyen már egy szivecske. :D)
A karkötőket is nagyon szeretem ugyanez a koncepció alapján. :D
De szívesen segítek még nektek, ha szükségetek van ilyen téren tanácsra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!