Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy legyek egy élő Barbie?

Hogy legyek egy élő Barbie?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok.Vannak barátaim elég sok de én egy élő barbiebaba szeretnék lenni mint Venus Angelic..Barna a hajam...hogy vilagositsam ki? *... * Hogy öltözzek..pinkbe? Átlagos ruhaim vannak sajnos:/ De még is Élő BARBIE szeretnék lenni...smink tanacs vgy valami ...hogy hordjam a hajam? Konytba ? Vagy befonva , göndören?? Tudom hogy hülyeség de ez szeretnék lenni..*.......* Köszönöm Asegitseget♥♥♥♥
2015. okt. 5. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Remélem csak trollkodsz mert így ránézésre egy papucsállatkának több esze van mint neked.
2015. okt. 5. 15:09
 2/10 anonim válasza:

Megnézed annak az izenek a kepet,aztán megpróbálsz hasonlítani ra. Vagy megnezel egy barbie-t. Esetleg ezekre nem gondoltal?

Amugy meg fodrasszal szokitsd ki a hajad,használj sok alapozót,húzd ki erosen a szemed,+szempilla spirál,a szemöldököd tökélyre szedesd ki,es rajzold is meg. Rózsaszín szajfeny,vagy esetleg halványpiros ruzs. Ruhákat passzolom.

Tokeletes ut ahhoz hogy elb*szd a borod,a hajad,es mivel ugy se fog összejönni a Barbie babasag,csak egy tömeg sz*r plazacica leszel,mivel a barbisaghoz csak ugy látszatra sem keves műtét kell.

Anyukád biztos büszke lesz rad... (szemelyes velemenyem)

2015. okt. 5. 15:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Jajaj elszarom az életem *....* ha ez szeretnék lenni.alabbol eleg gyerekes arfom van nincs rajta pattanás mg semmi ilyesmi..Es nem akarom megmutetni magam mert csak 15 éves vagyok..
2015. okt. 5. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:

De a barbinak extrém darázsdereka van nagy szilikon mellekkel. Te így nézel ki? Ha nem, akkor muszáj megmuttetni magad, mert nem fogsz rá hasonlítani. Plusz még pothaj, ha nincs saját derékig erő hajad, ugyhogy irány a fodrász, és kapsz egy nagy adag hidrogént is.

Egyedul a lábakkal nem tudom mit lehet tenni, mert ha nincs alapból 120 centis vékony formás lábad, akkor sajnos nem fogsz hozza hasonlítani.

2015. okt. 5. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Ilyesmire gondolsz? [link]

Csinálj magadnak ilyen szép, formás lábakat, mint amilyenek ezen a képen vannak, s már jó úton jársz! :D

2015. okt. 5. 23:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon vékony vagyoook.*.*38 kg es 172 cm magas :*
2015. okt. 6. 16:36
 7/10 anonim válasza:
hajszőkítés,sok smink,egy kiló alapozó,kék kontaktlencse,hús ki a vívonaladat fehérrel,vegyél csajos ruhákat,vegyél sminkeket ezeket a boltokat tudom nagyon ajánlani: Claire's,Newyorker,Rossman. esetleg írj privátban és tudok pár tanácsot adni.
2015. okt. 6. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
172 centisen 38 kiló??? Te anorexiás vagy. Én mikor 168 centisen voltam 50 kiló, nagyon vékony voltam. Szerintem ez nagyon beteges, vagy pedig kamu. (A barbie azért nem ennyire vékony.)
2015. okt. 7. 22:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Hidd el ennyi vagyok hihetetlen vekony vagyok. Szerintem nem vagyok aneroxias mert nem latom magam pufinak vagy ilyesmi en azt latom h nagyon vékony vagyok :/
2015. okt. 9. 21:27
 10/10 Bloodias válasza:
:D hát lányom. AZ inteligencia hányadosod már meghalatta barbie- ét. Jó úton haladsz
2016. jan. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!