Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 3 hetes hátizsák szétszakadt,...

3 hetes hátizsák szétszakadt, garancia?

Figyelt kérdés

3 hete vásároltam 9500 forintért a Cropp Town-ba egy hátizsákoz. Laptop, könyvek, jegyzetek hurcolására használtam (max 9-10 kiló). Egy hirtelen emeléstől viszont az egyik pánt egy az egybe kiszakadt a helyéről, felvettem a másikkal a hátamra, de az is elkezdett szakadni. 3000 forintos kinai táskám többet bírt ennél.

A táskát 09.11.-én vettem. Blokk megvan. Viszont fogalmam sincs hogy ilyenkor jár-e valami, elviszem visszacserélik vagy ilyesmi? Vagy elküldenek a fenébe?

2015. okt. 4. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ráírva , hogy max hány kg-is használható?

Amúgy meg garos kell hogy legyen! 1 hónap minimum. Vidd vissza!

2015. okt. 5. 13:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vasarolok többet ezen az atlagon aluli helyen. Termeszetesen nem akartak megcsinalni mert szerintük ez a sajat hibambol tortent :)) elvileg 15 kilo a teherbirasa. Végülis 1000 forintert megvarta egy varro.
2015. okt. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!