Vicces, nagyon hasonlót rendeltem. Szőrme nélkül.
Amit kaptam, ki is dobtam rögtön a vöröskeresztes ruhás konténerbe...
Ugyanis szövet helyett valamilyen papírvékony anyagból készült, ami iszonyatosan ráncolódott, az egész egy farsangi jelmeznek nézett ki.
Hát nem tudom ti milyen ebay-ről rendeltek, de én mindig rendelek, és soha nem volt semmi gondom velük.
Mi most rendeltünk kabátokat amik meg is jöttek, és mindegyik olyan amilyet vártunk. Tökéletes, nincs panaszunk vele.
Ebből a kabátból kettőt, egy barnát és egy feketét
Magamnak ezeket rendeltem
sárgát
fehéret..
Mind pont olyan mint a képeket. Mi elégedettek vagyunk vele..
Nem mondhatja senki az ebay egésszére, hogy rossz minőségű, ezer eladó van ott...rengeteg mindent rendeltem már és tökéletes a minőségük.
Meg kell nézni az eladót és az emberek minősítéseit, 98-99% alatt nem nagyon rendelek senkitől.
De persze ott is, mint mindenhol igaz, hogy egy párszáz forintos kabáttól nem lehet sokat várni.
Utolsó, te annyira buta vagy, hogy az már fáj.
A kérdező az 1-3.000 ft közötti kabátok iránt érdeklődött, azok mind szemetek.
AMit te rendeltél abból egy 6.000, másik 10.000 (és megjegyzem, ahhoz még vékony és ronda is), a harmadik pedig 300.000 ft, nyilván nem hasonlítható össze a minőség.
De a kérdező által említett árkategóriában csak hulladékot lehet kapni.
ma 14:25-nek
Te ostoba... mielőtt ocsárolsz másokat nézd már meg jobban...
Igaz a férfi kabát drága volt de amit én vettem sárgába még 20 FONT sem volt ami átszámítva 5000 FORINT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!