Valaki véleményezné nekem a kalapod.hu online boltot?
Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki, aki rendelt már onnan cipőt, hogy tetszett e neki? A számozás jó? jó minőségű cipők vannak? Előre is köszönöm :)2015. okt. 4. 11:45
11/11 Rosemari válasza:
Ez a webáruház senkivel hasonlatos módon átvert akkor, amikor a visszaküldés után visszajáró pénzemet euróban számolta el, aminek a költségèt 2700 Ft-ot is rólam húzta le a bank! Így az összesen kifizetett 9210 Ft-os teljes árból egyharmadot, 3268 Ft-ot kaptam vissza.Persze a szabályzatukban sehol nem szerepel, mert ha euróval fizettet, eleve nem rendelek. De mióta van a románoknak eurójuk, hogy velem még a bankköltséget is megfizettetik??? Ez nem más, mint hatalmas PÉNZMOSÁS a gyanútlan vásárló átverés! Mindenképpen tájékoztatom a Fogyasztóvédőket, szeretik az ilyen “csemegéket”! Nekem már többször segítettek. Ezek a csalók megérdemlik, ha kitiltják őket a magyar piacról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!