Valaki véleményezné nekem a kalapod.hu online boltot?
Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki, aki rendelt már onnan cipőt, hogy tetszett e neki? A számozás jó? jó minőségű cipők vannak? Előre is köszönöm :)2015. okt. 4. 11:45
1/11 anonim válasza:
Itt nézegetheted a kommenteket. Van jó is meg rossz is
2/11 anonim válasza:
Ahh... Valamiért nem jó csinálta. Na mindegya kkor leírom 4,4az össz értékelés. Az emberek többsége elégedett bár azt mondják a minősége közepes\gyenge. Volt aki azt írta hogy szétment ill. higy változóméretet ( egyik 38 másik 39) küldtek vagy hogy mindekettő balos volt. De sokan azt mondják hogy jó.
3/11 anonim válasza:
Igaz még csak ma rendeltem de majd leírom a tapasztalataimat. Remélem nincs túl késő.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) utsolsó, nincs késő, megköszönném ha leírnád a tapasztalataidat :)
2015. okt. 17. 15:49
5/11 anonim válasza:
Ma kaptam meg!!! Nagyon jó imádom! Nekem semmi problémám nem volt vele
6/11 anonim válasza:
SZÖRNYŰ GYENGE minőség !
Négy cipőt rendeltem,az egyik már új állapotában hibás,szétfoszlik a műbőr alapanyag.
A vevőszolgálaton csak húzzák az időt,DE NEM CSERÉLNEK!
E-mailra sem válaszolnak! Telefonon nehezen elérhetők,de ott csak ígérgetnek (Erika nevű vevőszolgálatos).
Ne rendeljetek,csak saját felelősségre!
7/11 anonim válasza:
Ti a cipőméretetek alapján, vagy a weboldalon megadott belső talphossz alapján rendeltetek? Az én méretem 39-es, ez mindig jó rám, de itt a talphossz nagyon nagy ehhez a mérethez, 25,5 cm...
Tanácstalan vagyok.
8/11 Narima válasza:
Én is rendeltem tőlük, és nekem sincs semmi bajom vele. Szuper cipőt kaptam. És 2 nap alatt megjött.
10/11 crowhorse válasza:
Nem ajánlom, csak ha van kedved veszekedni a pénzedért. A vevőszolgálatosai megpróbálnak hülyének nézni,de visszautalni nem szeretnek olyan termékért sem, amit nem tudnak szállítani, mert elfogyott. Némi mozgást vélek felfedezni, mert megígértem nekik, hogy holnap reggel a rendőrségen is elmesélem a történetet. Majd meglátjuk, ez motiválja-e az utalási kedvüket. Mindenesetre addig eljutottunk, hogy törölték a megrendelést, négy munkanap alatt. Nem vevőbarát cég, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!