Milyen alakom van, ha ez igaz rám (lent)?
váll(vállcsúcsok körbe): 97 mell(a legszélesebb résznél tartva a szalagot): 95 derék(a legvékonyabb részen) 73,5 csípő( a legszélesebb részen kb 20 cm-el a köldök alatt): 98 belső lábhossz(lábak elágazásától a bokacsontig): 80
(minden cm-ben van megadva :) )
a mellméret viszont megtévesztő szerintem.
ezek alapján az adatok alapján a homokóra csoportba sorolnak be, de szerintem nem teljesen vagyok az.
sokat sportolok, így széles a hátam, de a mellem csak A-s. (90-es kellene a hátamra, de olyan sajnos csak B-ből van....)
Szerintetek milyen alkatom van?
Brutális:D
Nekem fiú létemre van 95-ös mell/hát kerület, de a tiéd se sokkal kisebb szerintem ha A-s melltartót hordasz.
Ez nem homokóra, elég egybealkat lehetsz. A homokóránál 30cm különbség van minimum a mell és a derék között. Jó eséllyel körte vagy a pici mell, széles csípő kombináció miatt.
Az enyém pl épphogy megvan homokóra 91-65-95tel, szóval nem mindenkié az, akinek széles a csípője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!