Melyik a LEGJOBB BOLT a felsoroltak közül?
Figyelt kérdés
Amnesia
Bags&more
Budmil
Champion
Cinque
Converse
Crome
Cross
Dockyard
Gant
Gas
Geox
J.Press
Levis
Mango
Mexx
Nike
Office Shoes
Pepe Jeans
Players Outlet
Puma
Replay
Retro
Saxoo
Smith's
Tommy Hilfiger
Triumph
United Colors of Benetton
Woodoo
Yellow Cab
2010. márc. 15. 11:16
1/22 anonim válasza:
Csak egyet nem tudok választani: mango, retro, woodoo, replay, pepe jeans, converse
2/22 A kérdező kommentje:
Nem baj! Annál inkább örülök, minnél több jó boltot mondtok. Megyek Polgárra, az Outletbe, és ezek a boltok vannak ott, de a 3/4-ét nem ismerem, és ezért kérdeztem, hogy szerintetek melyikek a legjobbak, hogy hová érdemes benézni:D
2010. márc. 15. 11:29
3/22 anonim válasza:
Hát egyet én sem, nekem ezek a kedvenceim:
Converse
Gas
Levi's
Mango
Replay
Retro
Benetton
Tommy Hilfiger
Mexx
Pepe Jeans
Nike
4/22 anonim válasza:
Converse Gas Mango Nike Office Shoes Puma Retro Wodoo
7/22 anonim válasza:
Én polgári vagyok :) De csak a mangoban szoktam vásárolni, a többiben tényleg csak a kifutó termékek vannak, ráadásul az áruk sem annyira kecsegtető. Nem olyan nagy durranás ez az Outlet, mint mondják... a Debrecen Fórum pl 100x jobban megéri és a választék is nagyobb.
10/22 anonim válasza:
Pepe jeans
United Colors of Benetton
Gas
Retro
Converse
persze attól is függ milyen stílusú ruhát szeretnél venni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!