Érdemes drágább ruhát venni?
Sokan osszekeveritek a minoseget es a markat. Attol lehet jo minosegu hogy nincsen rajta az a 1-3 cm jel. De persze lehet csak simán villogni is. Ha itt tartunk az eleg gaz. Mert nem az volt a kerdes.
En is leirhatom hogy van 122 milliós 12 keruleti lakasom, ezek mellet meg 4 amit bérbe adók, 36 millios mercedes coupé stb. De ettől nem leszünk elobrebb. En nem veszem meg ha valami nagyon túl van arazva. Kivéve ha öltöny de az mas tema. Felesleges. Itt meg viszonylag normális árakon lehet termékeket kapni: zara, mango, esetleg tommy hillfiger. en egy polcaira max 15000 szánok. Csak azok vesznek 100-400e akik újgazdagok, vagy csak annak akarnak tűnni. Mert ezt simán össze lehet hozni egy magyarországi átlagos fizubol is, elveszik minden hónapban a 2/3 át es kesz.
Nekem a mango es a Zara pl nem bír csak egy szezont. Mosásnál szétfoszlik, az anyag kopik, bolyhosodik. Ez gáz. Van pár darabom tőlük, szépek, de a minőség hagy kívánnivalót maga után.
Nem, azok vesznek drágán ruhát, akik örök darabnak szeretnék, nem egy szezonos kidobósnak. Évek múlva is tudom még hordani őket, és van amelyik már most 2-3 éves. Mutogatni meg nem akarom, hogy mennyi volt, mivel csak én tudom. Nincs ráírva, még csak márkajelzés sincs a ruháim 98%-án.
Az öltöny miért más szerinted? Zaraban is van öltöny! :D Én minden ruhára így gondolok, mint te az öltönyre. Egy szép gyapjúpulóver vagy egy kasmír poncsó meghálálja a rá kiadott összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!