Ilyen cipőkhöz milyen zoknit vegyek fel? Vagy vegyek fel egyáltalán?
Figyelt kérdés
Vettünk egy ilyen cipőt, de titok zoknival (rövidszárú zokni) hülyén néz ki.
Ha nem veszek fel hozzá zoknit feltöri a lábam? Viszonylag puha az a területe a cipőnek.
2015. szept. 30. 20:50
1/6 anonim válasza:
van hasonló cipőm nekem is, én olyan zoknival hordom ami olyan mint a balerina cipő, de zokni ugyebár :D
a h&m-ben szoktam venni :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2015. szept. 30. 20:55
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg titokzoknit hordasz hozzá, annak nem kéne látszódnia ebben a cipőben, én is azzal hordtam. A titokzokni alatt nem tudom,mit értesz, de ezt nekeviz annak : [link]
Esetleg szilonzokni, harisnya.
4/6 anonim válasza:
Az én szótáramban ez a titokzokni [link] és nekem is ilyenjeim vannak, meg rendes száraz zoknikat, csak nőibe.
6/6 A kérdező kommentje:
A titok zokni az a rövidszárú zokni. Amit a 3 válaszoló mond. Amit a második írt az ballerina zokni. Végül a H&M-ben találtam ilyen "Sneakers" zoknit és az olyan mint egy titokzokni csak egy kicsit rövidebb a szára, és tök jó a cipőhöz mert nem kicsi, de nem túl hosszú.
2015. okt. 11. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!