Ezekhez a cipőkhöz felvehetek zoknit vagy inkább nejlon zokni kell? KÉP!
2014. szept. 7. 22:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem egy bokazokni jó bele. Vagy vannak ilyen balerinákba is hordható titokzoknik, az már tuti jó bele.
3/9 anonim válasza:
Mivel hordanád? Ha hosszú nadrággal, akkor tökéletes hozzá a sima zokni is.
Ha szoknyával, akkor szerintem harisnya. Ha nem akarsz harisnyát, akkor...passz, nem tom. Esetleg titokzokni.
4/9 anonim válasza:
Nadrághoz teljesen oké a zokni, úgysem látszik. De szoknyához inkább harisnyát vegyél.
5/9 anonim válasza:
A nejlon zokni egy ördögi találmány, szerintem azt leginkább semmihez nem kéne hordani.
Ha szoknyát veszel, akkor harisnya és/vagy vastag zokni.
Hanadrágot, akkor rendes zonkit, a nadrágszár úgyis rálóg.
Ezek őszi/téli cipők, ezekhez vastag harisnyát vagy zoknit kell felvenni, a nejlon harinya meg igazából esztétikai tuning de nem melegít...ahogy a lábszag ellen se véd, sőt. El kéne dönteni, hogy most akkor meleged van vagy fázol.
6/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen cipom (2. kep) es altalaban hosszu nadraggal szoktam hordani s azzal mindenkepp pamut FEKETE zokni...ha pl szoknyaval veszem fel, akkor harisnya, de az ritka eset...viseltem mar szekelyruhaval is es akkor mindenkepp nejlon harisnyaval... semmikepp se vlm szines zoknival hord :P
7/9 anonim válasza:
Hosszúnacival hordod, akkor sima zokni.
Nájlonnal nem venném fel, beleizzad / büdösödik a lábad.
8/9 anonim válasza:
hosszúnadrághoz hordom az első linken szereplő cipőhöz hasonló bokacsizmámat, és rendes zoknival. Harisnyával lötyög, plusz le is fagyna a lábam benne.
9/9 anonim válasza:
Én nejlonharisnyával veszek fel ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!