Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnatok kep alapjan "itelni"?

Tudnatok kep alapjan "itelni"?

Figyelt kérdés
Kepesek vagytok egy kep alapjan el donteni hogy mit szerethetek, miket nem ,ki vagyok, milyen vagyok stb...roviden leirast adni csak egy kep alapjan ...kuldjetek privit es kuldom a kepet

#emberismeret #itelkezni kep alapjan #talalgatas
2015. szept. 29. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bárcsak kihalna a ratyi fajtád! (:
2015. szept. 29. 23:18
 12/16 A kérdező kommentje:

22:12 pff kozel jartal :)...majdnem jo csak azert megse az igazi

az utolso meg cumizza le magat utana engem es irhat batran mert a tisztelet megvan o iranta ...el tudom kepzelni te hogy nezheel ki mindennapi oltoze pizsomas kis legeny de az utcakon keruli a sotetebb embereket mert fel kis ratyi puca :)) itt meg gondolom nagyoskodol mindenrol meg mindenkirol meg van a velemenyed...hat testverem ez a fajta pusztuljon ki elsonek :D

2015. szept. 30. 12:25
 13/16 A kérdező kommentje:
nezhetel*...sok helyesirasi hiba de hat nem vagyok magyar csoda hogy igy is megtanultam irni :))
2015. szept. 30. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Hat szerintem egod az van es csajozósnak tunsz es tobbnek nezel ki :)
2015. okt. 1. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Tipikus yolo-swag "naggyon menő" páwagyereknek tűnsz, a zenei ízlés az nálad kimerül a Mr. Busta, Essemm féle inkább nem mondom minél, mindig ott vagy a menő társaság középpontjában, a korosztályodból szeretnek a lányok, de valójában még nagyon gyerek vagy, és remélhetőleg kinövöd ezt a nevetséges stílust.

persze, javíts ki, ha tévednék valamivel kapcsolatban.

2015. okt. 2. 19:58
 16/16 A kérdező kommentje:
15/15 tevedel mivel a "yolo swag" nem a stilusom csupan ami jol all felveszem mert van izlesem...tarsasag teren csak par baratom van akik egyaltalan nem arrol hiresek hogy menok...bar igaz ismert vagyok a menok listajaban de ez engem nem erint...zenei teren meg ...hat megfogsz lepodni ...mindenevo vagyok kiveve a rock es metalika fajtakat nm szeretem...de johet 70/80/90 evek sot meg jazz is ami talan a 20as evekbe kezdodott..mr busta es 'baratai" csak ugyan nem jonnek be....sajnalom nem nagyon megy ez nektek ..elavult az itelorendszeretek tul sok egyforma embert ismertek...ez azt jelenti hogy nem igazan egyedi az eletetek :/ de ezt nem roszbol mondom...csak felvilagosodaskent
2015. okt. 3. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!