Tudnatok kep alapjan "itelni"?
Kegyetlen vagyok és őszinte.
Ha így is érdekel a véleményem, küldheted nekem is.
ez az,ezt akarom ....konnyebb ha ide kiteszem mint kuldozgetni annyi privat uzenetet ugyhogy hajra!
Egy menősködő nagyszájú gyereknek képzellek el, aki mindig viccel mindennel, sose tud komoly lenni, nem tanul túl jól hanem kb 3-as átlaga lehet. Nem lehet értelmes dolgokról beszélni vele, csak a gyerekes hülyeségekről, mert más nem nagyon érdekli. Zenében az ilyen "jólmegmondom" típusút szereti, tehát nagyjából rap és hasonlók ahol értelmetlen okoskodó szövegeket nyomnak, vagy épp káromkodás van benne, meg hűde kemény a világ és szarok az emberek szövegek. Csajok terén is azok jönnek be neked akik külsőre szépek, menőek és kész, a többit észre sem veszed, a belső értékek nem túl fontosak neked.
Na bumm, ezek a képek nekem ezt mondták el rólad. Persze ettől még lehet hogy semmi nem igaz belőle. Vagy ha igaz is, akkor nagyon fiatal vagy, szóval még rengeteget fogsz változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!