Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnatok kep alapjan "itelni"?

Tudnatok kep alapjan "itelni"?

Figyelt kérdés
Kepesek vagytok egy kep alapjan el donteni hogy mit szerethetek, miket nem ,ki vagyok, milyen vagyok stb...roviden leirast adni csak egy kep alapjan ...kuldjetek privit es kuldom a kepet

#emberismeret #itelkezni kep alapjan #talalgatas
2015. szept. 29. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki és megtudjuk. :D
2015. szept. 29. 18:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kegyetlen vagyok és őszinte.

Ha így is érdekel a véleményem, küldheted nekem is.

2015. szept. 29. 18:38
 3/16 A kérdező kommentje:

ez az,ezt akarom ....konnyebb ha ide kiteszem mint kuldozgetni annyi privat uzenetet ugyhogy hajra!

[link]

2015. szept. 29. 18:42
 4/16 A kérdező kommentje:
2015. szept. 29. 18:43
 5/16 anonim ***** válasza:
csíra vagy
2015. szept. 29. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy még. Sokat fogsz változni.
2015. szept. 29. 19:08
 7/16 A kérdező kommentje:
rossz eddig meg kozel se vagytok a "majdnem el talaltad"-hoz de nembaj azert 100bol csak talalok egy ertelmes figurat...hahaha :)
2015. szept. 29. 19:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. szept. 29. 19:51
 9/16 A kérdező kommentje:
14
2015. szept. 29. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy menősködő nagyszájú gyereknek képzellek el, aki mindig viccel mindennel, sose tud komoly lenni, nem tanul túl jól hanem kb 3-as átlaga lehet. Nem lehet értelmes dolgokról beszélni vele, csak a gyerekes hülyeségekről, mert más nem nagyon érdekli. Zenében az ilyen "jólmegmondom" típusút szereti, tehát nagyjából rap és hasonlók ahol értelmetlen okoskodó szövegeket nyomnak, vagy épp káromkodás van benne, meg hűde kemény a világ és szarok az emberek szövegek. Csajok terén is azok jönnek be neked akik külsőre szépek, menőek és kész, a többit észre sem veszed, a belső értékek nem túl fontosak neked.

Na bumm, ezek a képek nekem ezt mondták el rólad. Persze ettől még lehet hogy semmi nem igaz belőle. Vagy ha igaz is, akkor nagyon fiatal vagy, szóval még rengeteget fogsz változni.

2015. szept. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!