Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a mellényt egy jobb szabó...

Ezt a mellényt egy jobb szabó megtudná csinálni?

Figyelt kérdés

Mennyibe lenne kb (anyaggal együtt)?

[link]

2010. márc. 14. 15:55
 1/3 anonim válasza:

Igen, meg tudná csinálni. Az anyagár attól függ, milyent választasz, lehet akár 2-3-4 ezer is métere. Kell belőle 2X a hossza, plusz a kapucni, plusz a ráhagyás.

A munkadíjat sajna nemtom, az is függhet attól, hogy ki az a jobb szabó , és, hogy nagyvárosban, avagy faluban lakik (5000-10000.-)

Szóval nem sokat segítettem, de a lényeg, hogy szerintem el kell tudnia készíteni.

2010. márc. 14. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Igényesebb anyag 1500- 2000 Ft métere (persze határ a csillagos ég, de ennyiért már jót kapsz), gombok 50- 100 Ft/ db.

Munkadíj 4-5000 Ft körül, nem egy nagy munka megvarrni, így túl sokba nem kerül.

7-8ezerből simán kijön, persze nem tudom nem-e éri meg jobban készen megvenni üzletben.

2010. márc. 14. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a körülbelüli infókat ;)

amúgy nem hiszem, hogy ilyen mellényt találok kapucnival boltba :S:D, meg ha szabó csinálja gondolom jobb is lesz a minősége mint némelyik tucat H&M-es cuccnak

köszi még1szer

2010. márc. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!