Converse cipőn elmosódott a felirat, mit tudok tenni?
Nyár végén vettem egy converse cipőt, ám mikor először felvettem az egyik táncórára, észrevettem, hogy elmosódott rajta a felirat. Rögtön bementem a playersroom-ba, és felküldettem kivizsgálásra. Ma jött a válasz, hogy nem fogadták el a reklamációmat. A szakvélemény szerint, a cipő bokarészének összedörzsölése, ütközése okozta a felirat elmosódását, ezért ez nem az Ő hibájuk.
1. Ha jól értelmezem, teljesen normális dolog egy 20.000 forintos cipőnél, hogy ennyitől elmosódik a felirat?
2. Van lehetőségem a fogyasztóvédelemhez fordulni, de ez elég macerásan hangzott... akkor biztos kicserélik?
Tényleg nagyon bánt az eset, mert nem tehetős családban élek, a nyáron rengeteget dolgoztam a tűző napon, hogy meg tudjam engedni magamnak ezt a cipőt, erre ez történik. Nagyon félek attól, ha esetleg kimosom, az egész felirat el fog mosódni!
Valami ötlet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!