Milyen ruhát vegyek fel egy bálra?
Köszönöm. szerintem is a rövid fog maradni :)
a képek közül nagyon tetszett a második és az utolsó.a második az egyszerű mégis lenyűgöző az utolsó pedig egyszerűen csodás.fiatalos mégis sexy. :)
Köszönöm szépen mindenkinek, és aki még tudna ezekhez a ruhákhoz hasonlóakat mutatni létszives linkelje be nekem :).Köszi.
Szia!
Nézz körül ezen az oldalon: [link]
Nekem még ezek a ruhák is tetszenek:
Nem vagyok rózsaszín párti, de ez a ruha szerintem gyönyörű: [link]
Nem tudom, hogy hogy állsz az abroncsos ruhákkal, de szerintem ezek gyönyörűek:
[link] szerintem ez nagyon aranyos
[link] ennek a fazonja tetszik nagyon
[link] nem tudom, hogy bejönnek-e az ilyen stílusú ruhák, de szerintem ez egész egyszerűen gyönyörű:)
[link] azért ezek se semmik:D
Nos, tetszettek? Ha szereted, tetszik a reneszánsz-gótikus stílus, tudok neked mutatni oldalt, ahol még több ilyen ruha van, próbáltam itt vegyesen válogatni mindenfélét:) Szerintem ezek olyan hercegnősek:D és persze különlegesek. Egyébként, mi az elképzelésed? Milyet szeretnél? abroncsosat, vagy abroncs nélkülit, milyen legyen a pántja, milyen színű legyen, egyszerűbb vagy kicsit extrább ruhára gondoltál?
azta :) köszönöm ezt a rengeteg képet, amint végignéztem mind, majd irok, hogy melyek jönnek be.
Köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!