Mi a véleményetek erről a cipőről télire? (Kép)
6: Pl? Link?
De ne ilyen deicmann-os, meg ccc-s hulladék legyen, mert nem szeretném 2 hónap múlva, a tél közepén visszavinni.
,,De ne ilyen deicmann-os, meg ccc-s hulladék legyen, mert nem szeretném 2 hónap múlva, a tél közepén visszavinni.''
Nem tudom, de én a deicmannban vettem egy sima utcai ,,sportcipőt'' kb 1500-2000 km-t tettem meg benne és a legnagyobb baja hogy kifakult a színe meg benne a betét elhasználódott pedig én használtam földúton, betonon, köveken mindenhol.
8: Pár éve, nagyon gyorsan (értsd pár órám volt rá) kellett vennem egy alkalmi cipőt, így a Deicmann-ban vettem egy kívül-belül bőr (még a talpa is bőr volt) cipőt a legdrágábbak közül, asszem közel 20e Ft volt.
Kb fél napot sem volt a lábam, szétvált a talpa.
Visszavittem, mondták el kell küldeni bevizsgáltatni, hogy rendeltetés szerű volt-e a használat, nem-e én tettem tönkre.
Mondtam fél napot volt a lábamon, nem érdekelte őket, ez a szabály.
Jó, elküldték. 1 hónap volt, visszajött a cipő javítva.
Első felvétel után megint szétvált a talpa, megint visszavittem.
Megint javítani akarták küldeni, se kivertem a balhét és visszaadták a pénzt.
Az eladók hozzáállásáról és stílusából már inkább nem írnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!