Csajok nektek milyen magassarkúak tetszenek? Mutatnátok képet?
21:37-es vagyok.
Azt lefelejtettem, hogy 22 éves vagyok.
a tűsarkú cipőket szeretem, de csak az olyanokat amik nem nyitottak a lábujjaknál, szerintem senkinek sincs szép lábujja és engem zavar ha más látja.. nyáron is inkább elöl zárt cipőket hordok..
a tűsarkúból pedig azt a fajtát szeretem még, ami nem nagyon hegyes orrú, hanem egy kicsit kerekített :)
de nem csak tűsarkút hordok, egy cipőn először az orrát és a sarkát nézem meg
telitalpú cipők, gladiátor szandik, fatalpú papucsok, klumpák és gumiklumpák KIZÁRVA, gyűlölöm őket..
cipőmániás vagyok, így magassarkúm is van egypár mindenféle stílusból
ilyenjeim vannak:
sajnos a többiről nem tudok képet mutatni, mert tavalyi modellek, de van pár nagyon szép. kedvenceim a platform-talpúak. ezt a kettőt ha látom valahol a méretemben biztos megveszem:
vannak fehér magassarkú szandáljaim, egy piros kígyóbőr-mintájú szandál-szerűségem, egy barna magassarkú(olyan tanárnéni-stílusú). 20/L
tegnap 21:00-es:
Áááá...ez kész..:D ,,lady gaga cipők"!:DDD
Figyelj!Nézz már kicsit körül a neten,mielőtt ilyen hülyeségeket írkálsz!!Köszi!!:))
Egyébként nem is kellett volna messzire menned..a kép nevében benne van,hogy:ALEXANDER MCQUEEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!