Milyen cipőt ajánlanátok télre?
Figyelt kérdés
Közeledik a hűvös idő és szeretnék télre beszerezni egy cipőt. Valami kicsit elegánsabbra gondoltam inkább a sportos helyett normális árkategóriában kb olyan 20 ezerig. Mit ajánlanátok?
18/F
2015. szept. 20. 18:27
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az elsőnek azért is örültem mert valami ehhez hasonló magasszárún gondolkoztam már én is. A másodikban azt hiszem kicsit fáznék hűvösebb napokon. :D De azért köszönöm. :)
Jöhetnek még válaszok! :)
2015. szept. 20. 19:21
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
*sportosan
Ám félreértés ne essék, a "sportos" alatt nem melegítő alsóra gondolok, azzal borzasztó lenne. hahah
Gondolom, amúgy sem fordúlt meg hasonló a fejedben, mert ai ilyen cipőt keres az nem járkál akárhogy, csak otthon. :P :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Sokat segítettél, pont ilyesmit keresek csak remélem találok a pénzkereten belül jó minőségben. Az összeállítások is jók, én inkább a kicsit elegánsabb stílust szeretem, de értem én hogy mire akarsz kilyukadni a sportossal. :D :)
2015. szept. 22. 15:41
7/7 anonim válasza:
Nagyon szívesen! My pleasure! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!