Csak szerintem gáz?
Nekem jó fenekem van, de én mindig hihetetlenül kényelmetlenül érzem magam olyanban (illetve kényelmetlenül érezném, nincsenek olyan nadrágjaim), ha "normálisan" vagyok felöltözve, akkor is zaklatnak az utcán, kellő mennyiségű szociális szorongásom van, hogy biztosan ne merjek kimenni olyan nadrágban az utcára. Szerintem pl iskolába munkahelyre nem való, buliba viszont simán fel lehet venni, én mindig megemelem a kalapom azok előtt a lányok előtt, akik nem érzik magukat kényelmetlenül olyan ruhában, mert én a büdös életben nem bírnám felvenni őket.
24N
Egyetértek az előzővel, én is kényelmetlenül érezném magam benne. De hogy más mit vesz fel, az nem érdekel, gáznak nem tartom.
20/L
Gusztustalan, és szánalmas. Amúgy elég érdekes, hogy ismerek olyan csajt, aki keresztény, a szülei tiltják, hogy olyan pólót viseljen, amiből a háta kivan, az nagyon erkölcstelen, de olyan shortokat, amik a fél valagát nem takarja el, nyugodtan...
16/L
volt egy oszt társ csaj aki ilyenbe jött suliba,megérte
a tanárok nem szolták le,mert órákon egy hosszú rohával eltakarta,de tesin meg szünetekben...hhhhmmmmmmmmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!