Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem gáz?

Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés
Egy csomó lány hord olyan shortot mostanában, amiből kilóg a segge. Mi a véleményetek? Kort é nemet is írjatok légyszi!

2015. szept. 19. 20:31
 1/9 gyuribacsika ***** válasza:
Attól függ kitől kérdezed és milyen szwmszögből nézzük, szerintem a srácokat pont nem fogja zavarni ha többet enged láttatni egy csaj magából.
2015. szept. 19. 20:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nos főként a hozzám hasonló korú (13-15 éves) lányokra gondolok, akik ilyenekbe járnak pl. suliba.
2015. szept. 19. 20:46
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem jó fenekem van, de én mindig hihetetlenül kényelmetlenül érzem magam olyanban (illetve kényelmetlenül érezném, nincsenek olyan nadrágjaim), ha "normálisan" vagyok felöltözve, akkor is zaklatnak az utcán, kellő mennyiségű szociális szorongásom van, hogy biztosan ne merjek kimenni olyan nadrágban az utcára. Szerintem pl iskolába munkahelyre nem való, buliba viszont simán fel lehet venni, én mindig megemelem a kalapom azok előtt a lányok előtt, akik nem érzik magukat kényelmetlenül olyan ruhában, mert én a büdös életben nem bírnám felvenni őket.

24N

2015. szept. 19. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, én is kényelmetlenül érezném magam benne. De hogy más mit vesz fel, az nem érdekel, gáznak nem tartom.

20/L

2015. szept. 19. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Férfi létemre szánalmasnak tartom. :D 22/f. A barátnőmnek tuti nem engedném, bár normális értékrendekkel rendelkező lány nem is vesz fel olyat szóval ezzel nem lesz gondom. :D
2015. szept. 19. 23:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. szept. 20. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
15/L vagyok. Szamomra ez szanalmas es undorito. Eroltetett, foleg ha haspoloval hordja valaki. Na attol szanalmasabb nincs. Lehet vki akarmilyen jo csaj, szornyen kozonsegesse teszi.
2015. szept. 20. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Gusztustalan, és szánalmas. Amúgy elég érdekes, hogy ismerek olyan csajt, aki keresztény, a szülei tiltják, hogy olyan pólót viseljen, amiből a háta kivan, az nagyon erkölcstelen, de olyan shortokat, amik a fél valagát nem takarja el, nyugodtan...

16/L

2015. szept. 20. 13:05
 9/9 anonim válasza:

volt egy oszt társ csaj aki ilyenbe jött suliba,megérte

a tanárok nem szolták le,mert órákon egy hosszú rohával eltakarta,de tesin meg szünetekben...hhhhmmmmmmmmmm

2016. ápr. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!