Egyesek miért beszélnek ilyen degradálóan arról, aki szeret divatosan öltözködni?
itt is meg máshol is sokszor látom/hallom, hogy lenéző stílusban írnak arról, aki úgymond követi a divatot meg foglalkozik az öltözködésével, szeret vásárolni stb. miért baj az, hogy szeretek jól kinézni és nekem tetszenek azok a ruhák, amiket a zarában, mangóban stb árulnak? nem tartom magam üresfejű plázacicának és egyszerűen nem értem, hogy egyesek mire fel nézik le azt, akit úgymond érdekel a divat? és érdekel a divat alatt ne arra gondoljatok, hogy szétszolizott, póthajas, műkörmös ízlésficamos véglény vagyok, aki strasszos mayo chixben jár meg 10 centis cipőkben.
mielőtt még okoskodás jönne:
- nem nézek le senkit, aki nem öltözködik 'divatosan'
- nem követem esztelenül a trendeket, ami nem áll jól, az nem veszem meg
- tudom, hogy csak az néz ki jól, aki a legutolsó divatnak megfelelően öltözik
- nem csak ebből áll az életem
- nem azért veszem meg, mert 'trendi', hanem mert tetszik
"rosszabb esetben még korábban"
Az miért is baj?
Az már retro! :D
A divat nem az, amit a plázában lehet látni a csitriken! Az valami plázadivat maximum. Nyiss ki egy Vogue-ot, és nézd meg mi a valódi divat!
Designer ruhákat, kiegészítőket veszek általában (igen, dolgozom, igen, saját keresetből). Ezek mellé még a Zara pár darabja belefér nekem.
Érdekes, van póthajam, mondjuk nem lehet észrevenni, hogy az, mégsem vagyok "plázacica"! Bár szerintem is eltűnt mára ez a kifejezés.
a divat az, amit a többség hord.
amúgy plázában is lehet venni trapéznadrágot. a zara-ban biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!