Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kocsiba milyen cipőt viseljek?

Kocsiba milyen cipőt viseljek?

Figyelt kérdés

Ha vezetsz kocsit te vezettél már (vagy próbáltad már - akárcsak 1X is - hogy tudsz vagy hogy milyen is )

papucsban vezetni , magassarkúban vezetni ?

Vagy esetleg mezítláb vezetni ?

Sokan vezetnek mindenféle magassarkúkban meg papucsokban , van aki csérél cipőt (magassarkú le , lapos v. sportcipő fel ) , van aki papucsra cseréli , de van aki a papucsot is leveszi , átveszi . Sok nő nem cserél csak leveszi és mezítláb vezet.

Ti hogy szoktátok ????????????????????? A nővéremnek van egy lapostalpú a kocsijában azt veszi fel ha magassarkúban van és vezet , de ha papucsban van azt csak le szokta venni és mezítláb vezet .

Azt mondja hogy nem érzi a pedálokat a magassarkúban , a papucs meg labilis a lábán . Most akkor ez hogy van ??? Van aki tud van aki nem ????? Ezt is külön meg kell tanulni vagy adottság , tehetség vagy tudás kérdése ???

Én még csak most vizsgázok (tanulok) , de én még csak sportcipőben vezettem .

Ti mit gondoltok ?? Írhatsz privátban is erről !

Köszi a válaszokat !

2015. szept. 13. 16:41
 1/7 anonim válasza:
Kényelmes cipőt éremes viselni(lapostalpú,vagy sportcipő).Mindenki más cipőben szeret vezetni. ''nem érzi a pedálokat a magassarkúban , a papucs meg labilis a lábán'' ez szerintem igaz,és igy is van.
2015. szept. 13. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy loafer cipő bedobva a kocsiba, ha olyan cipő van rajtam, azt cserélem.
2015. szept. 13. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyanba vezess ami kényelmes.
2015. szept. 13. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Mikor tanultam, mindig ugyanazt a sportcipőt vettem fel. Csak abban éreztem biztonságosan magam.

Mostmár bármiben vezetek, kivéve a nagyon platformos cipőt, de ilyet kb évente 2x hordok, a klasszikus magassarkú cipőket szeretem.

2015. szept. 13. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:

A papucsot és a mezítlábazást felejtsd el. Veszélyes mind a kettő.

A magassarkú nem feltétlen baj, bár az sem mindegy, hogy milyen. A tűsarkúmban nem szeretek vezetni, a téli vastag sarkú, stabil csizmámban igen. Egyébként hosszú távon nem kényelmes, tehát ha csak nem 10-20 km-en belül vagyok, akkor mindenképp lapos cipőben vezetek.

A vastag talpúval szintén gond lehet. Van egy decathlonos bakancsom, imádom, de vastag, merev a talpa, komoly túrázásra való és a pedálokat nem érzem benne. Ez persze sarkított példa, mert ebben például soha meg sem próbáltam vezetni, de a vastagabb talpú futócipőmben sem szeretek, mert ugyanaz a probléma vele, nem érzem a pedálokat.

Szerintem a legjobb egy lapos, viszonylag vékony talpú, zárt, kényelmes cipő. (pl. loafer, ahogy előttem írták)

Ha gyakran jársz magassarkúban, papucsban, szandálban, vastag talpú cipőben, akkor érdemes tartanod a kocsiban egy könnyen belebújós kényelmes cipőt.

A papucsot, szandált pedig tényleg hanyagold, mert életveszélyes. Ha nem zárt a cipő, akkor egészen könnyen bele tud akadni akár a pedálba, akár a félrecsúszott szőnyegbe.

2015. szept. 13. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A feleségem magassarkúban sokkal jobban vezet mint laposban.:)
2015. szept. 13. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az szokott problémát okozni, ha csúszik a cipőm talpa... másnak ez nem gond?
2015. szept. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!