Kocsiba milyen cipőt viseljek?
Ha vezetsz kocsit te vezettél már (vagy próbáltad már - akárcsak 1X is - hogy tudsz vagy hogy milyen is )
papucsban vezetni , magassarkúban vezetni ?
Vagy esetleg mezítláb vezetni ?
Sokan vezetnek mindenféle magassarkúkban meg papucsokban , van aki csérél cipőt (magassarkú le , lapos v. sportcipő fel ) , van aki papucsra cseréli , de van aki a papucsot is leveszi , átveszi . Sok nő nem cserél csak leveszi és mezítláb vezet.
Ti hogy szoktátok ????????????????????? A nővéremnek van egy lapostalpú a kocsijában azt veszi fel ha magassarkúban van és vezet , de ha papucsban van azt csak le szokta venni és mezítláb vezet .
Azt mondja hogy nem érzi a pedálokat a magassarkúban , a papucs meg labilis a lábán . Most akkor ez hogy van ??? Van aki tud van aki nem ????? Ezt is külön meg kell tanulni vagy adottság , tehetség vagy tudás kérdése ???
Én még csak most vizsgázok (tanulok) , de én még csak sportcipőben vezettem .
Ti mit gondoltok ?? Írhatsz privátban is erről !
Köszi a válaszokat !
Mikor tanultam, mindig ugyanazt a sportcipőt vettem fel. Csak abban éreztem biztonságosan magam.
Mostmár bármiben vezetek, kivéve a nagyon platformos cipőt, de ilyet kb évente 2x hordok, a klasszikus magassarkú cipőket szeretem.
A papucsot és a mezítlábazást felejtsd el. Veszélyes mind a kettő.
A magassarkú nem feltétlen baj, bár az sem mindegy, hogy milyen. A tűsarkúmban nem szeretek vezetni, a téli vastag sarkú, stabil csizmámban igen. Egyébként hosszú távon nem kényelmes, tehát ha csak nem 10-20 km-en belül vagyok, akkor mindenképp lapos cipőben vezetek.
A vastag talpúval szintén gond lehet. Van egy decathlonos bakancsom, imádom, de vastag, merev a talpa, komoly túrázásra való és a pedálokat nem érzem benne. Ez persze sarkított példa, mert ebben például soha meg sem próbáltam vezetni, de a vastagabb talpú futócipőmben sem szeretek, mert ugyanaz a probléma vele, nem érzem a pedálokat.
Szerintem a legjobb egy lapos, viszonylag vékony talpú, zárt, kényelmes cipő. (pl. loafer, ahogy előttem írták)
Ha gyakran jársz magassarkúban, papucsban, szandálban, vastag talpú cipőben, akkor érdemes tartanod a kocsiban egy könnyen belebújós kényelmes cipőt.
A papucsot, szandált pedig tényleg hanyagold, mert életveszélyes. Ha nem zárt a cipő, akkor egészen könnyen bele tud akadni akár a pedálba, akár a félrecsúszott szőnyegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!