Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit viseljek, hogy az, aki...

Mit viseljek, hogy az, aki meglát az utcán, tudja, hogy otaku vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném tudatni az emberekkel, mennyire imádom az animéket, a mangákat és persze Japánt. De egy animekarakteres felső vagy hasonló nagyon sokba kerülne... Más ötletem eddig nem volt, ezért várok javaslatokat, mit viseljek, hogy tudassam otakulétem? 15/L

2014. okt. 1. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Fogalmam sincs mi az, így felvehetsz bármit, nem fogom tudni...
2014. okt. 1. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pl. közlekedési eszközökön hordozz magadnál mangát és olvasd, vagy tedd úgy hogy sokan lássák.

Egyébként ha nem eredeti animés felsőt veszel, hanem pl fehér pólóra rárakatod ahol ilyenekkel foglalkoznak, az jóval olcsóbb. :)

2014. okt. 1. 23:20
 3/12 anonim válasza:
76%

Miért akarod tudatni? Én inkább azt tapasztalom, hogy az emberek inkább eltitkolni szokták az ilyesmit... mi értelme ezt "reklámozni"?

Azt még megértem ha van kedvenc anime karaktered, akkor olyan cuccot veszel fel stb...

Amugy ebay-en vannak animés ruhák, pl. Attack on Titan felső nem is néz ki rosszul.

Másik amit megtehetsz, ha befested a hajad valami japán színre, ami csak animékben fordul elő, pl. zöld, rózsaszín stb...

2014. okt. 2. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak helyek ahol nyomnak mintát pólóra, talán olcsóbb úgy.
2014. okt. 2. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Egy negatív dolgot miért akarsz reklámozni? A magyarok 90%-a amúgy sem tudja mi az hogy otaku. Max hülyének néznek. Aki meg tudja az nem érti, ahogy én sem. Hiszen ez egy beteges manga, anime rajongást jelent. Mikor már annyira oda vagy ezekért hogy szerelmes leszel a szereplőbe, éjjel nappal ezzel foglalkozol szinte, és nincs normális életed mellette. Ez gáz. Én is szeretem az animét, mangát, de otaku nem vagyok szerencsére.
2014. okt. 2. 13:12
 6/12 Firedoom ***** válasza:
5os: ez miert is negativ tulajdonsag?
2014. okt. 2. 19:27
 7/12 anonim válasza:

Az 5. magát az otakuságot szidta le, amit támogatok.Ugyanis az otaku szót japánban kifejezetten negatív jelzőként használják.Olyanokra, akiknek szinte semmi normális élete nincs a függősége mellett, legyen az anime nézés, manga olvasás, számítógépes játékok vagy akár a sima olvasás is.

Így az otakuság egy rossz dolog és sokkal komolyabb mint a sima rajongás.

Egyébként a válaszra válaszolva:Egy animés mintás táska, ha tudsz rajzolni akkor ha sima színű táskád van te magad is felrajzolhatod rá (ha fekete vagy fehér).

És aki azt mondja, hogy ezt inkább titkolni szokás annak sajnos igaza van, VISZONT info órán ültem a múltkor (érettségi fakultáció és min 20-an voltunk) és leghátul ültem.Az egyik lány magit nézett, ketten pedig az animeaddictsot (anime illetve animés oldal, ha valaki nem tudná) böngészte.Szóval sokkal több ember van akik nézik, mint ahányról gondolná az ember.

2014. okt. 2. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért kéne titkolni? Ezt nem egészen értem. Tőlem bárki bármikor megkérdezheti, hogy mit szeretek és simán megmondom hogy nézek animét és mangát olvasok. (Bár mostanság kicsit háttérbe szorult a fimles sorik miatt) De ez butaság, hogy titkolni kell. Szerintem tök érdekes, ha látok valakit az utcán, akin esetleg valami animés felső van. Kifejezetten tetszik, ha nem sajnálnám rá a pénzt már rég beruháztam volna valami szolid kis táskára, valamilyen anime mintával. Persze szolidat, mert így 22 évesen már csak nem fogok szivárvány szín táskával és hello kittys táskával mászkálni a városba. (mellesleg a hello kittyt pont nem szeretem de érthető a példa miatt miért írtam ezt :D)
2014. okt. 2. 21:01
 9/12 anonim válasza:
100%

Kitűző a táskára. 200 Ft, és az könnyen kiszúrható. Én általában rögtön kiszúrom, és 90% le is szólítom az animéseket.

Nekem a munkám miatt kötelező az üzleti öltözék, így nem egyszer kapok meglepődött tekinteteket, de nem érdekel. Animések \*.*/

2014. okt. 2. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Te tudod mi az az otaku. Attol hogy animefan vagy meg nem otaku, de szepen leirtak felettem mit is jelent a szo, amit nem csak Mo.-n, hanem Japaban meg erosebben elitelnek, es a vilag mas pontjain is. Az anime szeretet nem gond, nem negativ, de az otakusag erosen negativ dolog. De ha azt akarod mutatni h te szereted az animeket akkor olvass mangat, legyen anime hattered, festesdas.szinure a hajad, ebayen rengeteg aranyos dolog van pl. cicas harisnya ami szerintem nagyon animes. Esetleg beszednel mondj japan szavakat.
2014. okt. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!