Mit viseljek, hogy az, aki meglát az utcán, tudja, hogy otaku vagyok?
Pl. közlekedési eszközökön hordozz magadnál mangát és olvasd, vagy tedd úgy hogy sokan lássák.
Egyébként ha nem eredeti animés felsőt veszel, hanem pl fehér pólóra rárakatod ahol ilyenekkel foglalkoznak, az jóval olcsóbb. :)
Miért akarod tudatni? Én inkább azt tapasztalom, hogy az emberek inkább eltitkolni szokták az ilyesmit... mi értelme ezt "reklámozni"?
Azt még megértem ha van kedvenc anime karaktered, akkor olyan cuccot veszel fel stb...
Amugy ebay-en vannak animés ruhák, pl. Attack on Titan felső nem is néz ki rosszul.
Másik amit megtehetsz, ha befested a hajad valami japán színre, ami csak animékben fordul elő, pl. zöld, rózsaszín stb...
Az 5. magát az otakuságot szidta le, amit támogatok.Ugyanis az otaku szót japánban kifejezetten negatív jelzőként használják.Olyanokra, akiknek szinte semmi normális élete nincs a függősége mellett, legyen az anime nézés, manga olvasás, számítógépes játékok vagy akár a sima olvasás is.
Így az otakuság egy rossz dolog és sokkal komolyabb mint a sima rajongás.
Egyébként a válaszra válaszolva:Egy animés mintás táska, ha tudsz rajzolni akkor ha sima színű táskád van te magad is felrajzolhatod rá (ha fekete vagy fehér).
És aki azt mondja, hogy ezt inkább titkolni szokás annak sajnos igaza van, VISZONT info órán ültem a múltkor (érettségi fakultáció és min 20-an voltunk) és leghátul ültem.Az egyik lány magit nézett, ketten pedig az animeaddictsot (anime illetve animés oldal, ha valaki nem tudná) böngészte.Szóval sokkal több ember van akik nézik, mint ahányról gondolná az ember.
Kitűző a táskára. 200 Ft, és az könnyen kiszúrható. Én általában rögtön kiszúrom, és 90% le is szólítom az animéseket.
Nekem a munkám miatt kötelező az üzleti öltözék, így nem egyszer kapok meglepődött tekinteteket, de nem érdekel. Animések \*.*/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!