Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti hányas nadrágot...

Lányok, ti hányas nadrágot hordtok és hogyan állapítottátok meg a pontos méretetek?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg nincs két egyforma méretű nadrágom, mikor az eladó megkérdezi, hogy hányas nadrágot keresek sosem tudok válaszolni. 165 cm vagyok és 62,5 kg.
2015. szept. 12. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nadrágból 36, farmerből 27 a méretem. Viszonylag egyszerű, mert évek óta ugyanaz, és mindegyik nadrágom egyforma méret. De mondjuk rávágod határozottan, hogy X améreted, aztán majd kérsz kisebbet, vagy nagyobbat a próba után.
2015. szept. 12. 03:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 25-ös és 26-os van többségben, de ez márkától és származási helytől is függ, meg persze az anyagtól is, valamelyik jobban nyúlik, valamelyik egyáltalán nem. Ezért van egy 29-es is, pedig EU számozású mind.
2015. szept. 12. 03:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg azért nem tudom pontosan, mert eddig nem volt pénzem újabbat venni, a régiek meg mind lógnak és gyűrődnek már rajtam. Ezek egyébként 27-es, 29-es méretek. 171 cm és 53 kg vagyok.
2015. szept. 12. 07:12
 4/5 anonim ***** válasza:
36-osat általában, de azt az eladót ott kell hagyni, amelyik megkérdezi ezt.
2015. szept. 12. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
40-eset. úgy, hogy a 38-as szorít, a 36-osról pedig örökre elköszöntem. érdekes, ugyanennyi a súlyom. de csípő körméret számít csípőnacinál, derék a magasított derekú nadrágnál. ha nem kínaiban veszed, akkor a rendes EU-s konfekciót nézd.
2015. szept. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!