Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sok a leopárd...

Szerintetek sok a leopárd mintás tunika és harisnya együtt?

Figyelt kérdés

kitaláltam hogy leopárd mintás tunika, harisnya egy kockás hosszú ing, egy zöld táska, és egy szürke velúr bakancs/csizma

nekem nagyon tetszik. vagány és eredeti :)

de mégis szerintetek sok lenne?

ja igen és buliba mennék így :D 18/L

Effy féle stílus.. aki ismeri a skins-t az tudja.. ;)

2010. márc. 12. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
ja és amúgy szeretem a skinst és nézem is, de ennek köze nincsen effyhez. effy sokkal kifinomultabb és sokkal stílusosabb, és ha jobban megnézed a szereléseinek nem az a lényege h semmi ne illjen semmihez. mellesleg ezek a cuccok amiket linkelték elég gyengék is....úgyértem h olyan slamposak, vagy nemistudom. olyan szar. bocs.
2010. márc. 12. 23:48
 12/20 A kérdező kommentje:
:D mi van itt? kőbe van vésve mit mivel lehet felvenni? egyáltalán kombináltátok már? iszonyat jól néz ki, nem tudom mi bajotok ezzel a párosítással :D mindig megnézem ki hogy öltözik.. és 2-3 stílus erejéig mennek el.. miért ne lehetne keverni a kettőt? na de szerintem nem veszem fel, mert a végén rám ordibálnak az utcán, hogy hányniuk kell :S :D:D
2010. márc. 13. 11:57
 13/20 A kérdező kommentje:
effy szerintem nagyon csöves cuccokat hord :D főleg amikor felveszi az acélbetétes bakancsát :D:D
2010. márc. 13. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

De nem értelek. Te véleményt kértél, aztán meg beszólogatsz, ha kapsz véleményt? Aki válaszolt a kérdésre, senkinek nem tetszett. Fogd fel, ennyi.

Ha akarod felveszed, senki nem mondta, hogy ne vedd fel. Pont.

2010. márc. 13. 19:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Előzőnél a pont. Vedd fel az inget és a cipőt, de vegyél alá egy hosszú topot meg egy fekete6szürke cicanacit vagy harisnyát. Értem én mire gondolsz, de ez így tényleg slampos.
2010. márc. 13. 19:20
 16/20 A kérdező kommentje:
jaja az a kombináció is megvotl :D túl sok a ruhám... már azt se tudom mit mivel vegyek fel :D gondoltam felrúgom a szabályokat, és máshogy veszem fela cuccokat. harisnyából is sok a választék főleg tunikából... ezek szerint a legszarabb kombinációt én hoztam össze... már csak ezért vagyok büszke magamra :D:DD:D:D
2010. márc. 13. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem maga az összeűllítás jó csak a kiegészítőknek pl feketének kéne leniük és már nem egyszinű az egész

amúgy azt megkérdezhetem hogy a harisnyát hol vetted?

2010. ápr. 22. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:

egyetértek a kommentelőkkel, ennek semmi köze nincs effyhez. mellesleg ő nem úgy öltözik mint egy csöves.. hanem kicsit rockosabb stílus, de ha megnézed a 4.évadot ott meg sokkal letisztultabb ruhákat hord.

ennek köze nincs ehez.

2010. jún. 24. 01:18
 19/20 anonim ***** válasza:

18 évesen nem kéne kicsit nőiesebbnek lenned?

úgy értem effy is tényleg elég szakadt,meg ribis, de van benne valami, amiert neki ez jól áll, nekünk halandóknak meg nem biztos:D

2010. júl. 28. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem teccik... olyan eredeti :D
2010. nov. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!