Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság melyek a legdrágább...

Manapság melyek a legdrágább ruhák?

Figyelt kérdés

Tehát olyanokra gondolok, amikben az úgynevezett sztárok is járnak, ami luxusnak mondható.

Nem igazán vagyok otthon a témában, de megtudná mondani nekem valaki hogy hol tudok ilyen ruhákat vásárolni Magyarországon, ami tényleg prémium kategória? Milyen üzleteket keresek? Esetleg van webshop?

Köszönöm!

2015. szept. 9. 18:16
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, mi a legdrágább, valószínűleg nem ez, de egy Zuhair Murad estélyit hozzám vághatna valaki :D

Egyébként ilyenek között keresgélj, hogy Chanel, burberry, dior,Fendi, Prada, Gucci, Marc Jacobs, Hermes, Ralph Lauren, Versace, Armani, D&G, Dior, Oscar De La Renta stb

2015. szept. 9. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Magyarországon a Louis Vuitton (bár itthon ruhát pont nem lehet kapni náluk), a Gucci... Vagy javaslom nézz be a Heaven Store-ba és az Icons-ba. Ha Bécsben jársz, ott vannak azok az üzletek is, amit az előttem válaszoló írt.

Webshop van, külföldről tudsz rendelni. Luisaviaroma, mytheresa, shopbop, saksfifthavenue, farfetch, stb...

2015. szept. 9. 18:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm meglesem őket!
2015. szept. 9. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Budán van Gant bolt. Eléggé felső tízezres beütése van az áraknak. Például egy blézer 150 ezer felett van, minimum. De itt az oldal: [link]
2015. szept. 9. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Andrássy úton vannak a luxusboltok, de Pestre nem hozzák be az igazán exkluzív darabokat. Bemész ide, aztán Bécsbe és leesik az állad, hogy mennyiben szélesebb és jobb a kínálat. A magyarok is inkább külföldre mennek vásárolni vagy interneten rendelnek.
2015. szept. 9. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs melyik van Mo.-n:

Chanel, Gucci, Prada, Micheal Kors, a sztárokon főleg Chanel-t látok.:)

2015. okt. 11. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Fendi, Moschino, Moncler és a többi luxusmárka/dizájnercucc.
2016. szept. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!