Manapság melyek a legdrágább ruhák?
Tehát olyanokra gondolok, amikben az úgynevezett sztárok is járnak, ami luxusnak mondható.
Nem igazán vagyok otthon a témában, de megtudná mondani nekem valaki hogy hol tudok ilyen ruhákat vásárolni Magyarországon, ami tényleg prémium kategória? Milyen üzleteket keresek? Esetleg van webshop?
Köszönöm!
Hát nem tudom, mi a legdrágább, valószínűleg nem ez, de egy Zuhair Murad estélyit hozzám vághatna valaki :D
Egyébként ilyenek között keresgélj, hogy Chanel, burberry, dior,Fendi, Prada, Gucci, Marc Jacobs, Hermes, Ralph Lauren, Versace, Armani, D&G, Dior, Oscar De La Renta stb
Magyarországon a Louis Vuitton (bár itthon ruhát pont nem lehet kapni náluk), a Gucci... Vagy javaslom nézz be a Heaven Store-ba és az Icons-ba. Ha Bécsben jársz, ott vannak azok az üzletek is, amit az előttem válaszoló írt.
Webshop van, külföldről tudsz rendelni. Luisaviaroma, mytheresa, shopbop, saksfifthavenue, farfetch, stb...
Fogalmam sincs melyik van Mo.-n:
Chanel, Gucci, Prada, Micheal Kors, a sztárokon főleg Chanel-t látok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!