Mitől lehet? Mosás után két nadrágom is meg nyúlt. Ami még annyira nem is lenne meglepő.
Figyelt kérdés
két nadrágom is meg nyúlt. Ami még annyira nem is lenne meglepő. De hosszú csìkokba bemélyedések lettek benne. Amit ki vasalni se tudok. Sajnos jobban nem tudom kifejezni. Fényképet meg nem tudok csatolni. Esetleg ha valaki tidja miről lehet szó válaszolna!? Gondoltam arra is, hogy esetleg magas hőfokon moshattam.2015. szept. 9. 07:11
1/9 anonim válasza:
A túl magas höfoktól van. A hosszanti csíkok azét lettek, mert az anyag szálai megtörtek a forróságtól. A kinyúlás is azért van, a rugalmas szal túlnyúlt benne.
Rendbehozni nem lehet sajnos.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2015. szept. 9. 07:31
4/9 anonim válasza:
40 foknál melegebben kb. semmit nem érdemes mosni, max. törölközőt, ágyneműt. Én általában 30 fokon nyomok mindent, ami nem extra koszos.
5/9 anonim válasza:
Én is mindent 30 fokon mosok.
Csak az ágyneműt, törölközőt, konyharuhát mosom 60-on.
6/9 A kérdező kommentje:
Az egyiket 40, de valószínű azt eleve nem lehetett volna még annyiba se. Viszont a másikat kézzel öblítettem át és csak kicentriztem. Aztán mikor megszáradt láttam hogy ilyen hullámos bemélyedések vannak rajta..
2015. szept. 9. 14:59
7/9 A kérdező kommentje:
Előzőhöz: meg is nyúlt a nadrág a térdénél. De sajnos azoknak annyi.. máskor jobban figyelek. Köszönöm a válaszokat. :)))
2015. szept. 9. 15:01
8/9 anonim válasza:
Milyen anyagú nadrágok voltak? Gondolom nem jó mnőség, vagy lehet, hogy centrifigázni sem lehetett volna.
9/9 A kérdező kommentje:
Kiderült igazából mi a baj, épp varrónőhöz mentem és el vittem. A gumi része nyúlt meg. Tehát nem az én hibám. Az érdekes h minden nadrágom így mostam soha nem volt baja. A rossz minőség. Ami érdekes, hogy elvileg elég drága nadrág. Akciósan vettem. Hát ezentúl ingyen sem kell...
2015. szept. 12. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!