600. 000 Ft-ért milyen órát vegyek? 30/F
Mi az, ami ár-érték arányban legjobban megéri és jól néz ki és presztízse is van?
Ti ennyiért milyen órát vennétek?
Arra, amire gondolok: hogy a statuszod alatti emberekben tegyel benyoamst. A valaszaid alapjan is ez jön le. Erre tökeltes lesz a 600000-es ora.
Viszont, ha a milliardos haverjadihoz viszonyitunk, akkor meg semmit sem fog jelenteni.
"Mert azokban a körökben ahol mozgok, kicsit hülyén venné ki magát, ha odaállítanék egy ilyen kérdéssel.
"
Szival a barataid bunko gyökerek, akiktöl kerdezni sem lehet? Mert csak azoknak nem lehetne feltenni egy ilyen kerdest, hogy "Te, vennek egy orat, latom, te ertessz hozza, segitenel?".
Vagy ennyire kicsinek erzed magad, es az ora megerösitesnek kell, hogy te megis jobb vagy egy szintnel? - Ezt azert hozom fel, mert ha szeirtned itt egyeseknek faj az irigyseg, akkor engedd meg, hogy mi is irjunk ilyen kommenteket.
Es egyebkent nehogy azt hidd, hogy olyan kicseszett nagy körökbe kell mozogni, hogy valaki nagyokat mondhasson, vagy tünjön valakinek. Teszem azt a lepcsökorlatunkra keszült harom disz ugy 150000 ft körül van, ha azt vesszük, mennyi ideig ment a gep, es milyen gep, amivel edesapam csinalta, esmennyi a tudas es hasznalatai dij.
A tesomek ajtajara került meglepetes kis neevtabla ugy 600000-et kostalt volna. 8 eve. Es mi enen ka hattere? Nos, nem az, mint az oradnak. Upsz.
20: Na pont ezt nem akarom, hogy megvenni az első szembejövő, megtetsző órát az Andrássy-n, aztán meg szentségelni, hogy ennyiért sokkal jobb meg szebb is lehetett volna venni.
Ha akarnék, vehetnék 5 mill Ft-ért is órát, de én max ennyit szánok rá, ennyit tartok reálisnak egy szép óráért.
Ezért szeretnék előtte tájékozódni. Nyilván nem csak ezen az oldalon, ez csak egy kis szelet.
Mi nem érthető ezen??
21: Nézd, azt sem kérdezem meg az ismerőseimtől, hogy milyen cipőt vagy alsónadrágot vegyek. Vagy te igen.
Látszik, hogy nagyon más körökben mozgunk.
Bocs kérdező, ez lesz az első ilyen drága dolgod? Én teljesen értelek, nem kell ez a hangnem! Szerintem magasabb körökben mozgok, mint te... Én tudtam, hogy Omega órát akarok, bementem szépen az Omega üzletbe és választottam! (Van több órám is, de jelenleg az Omegám a legértékesebb.) Nem azt mondtam, hogy az első szembejövőt vedd meg! Hanem, hogy menj végig az Andrássyn és a Vácin, és válassz! De ha ez nem tetszik, akkor fogod magad és kimész külföldre! Ilyen egyszerű!
Mi nem érthető ezen?
Azt sem lehet tudni hogyan öltözködsz, mi a munkaköröd, milyen a stílusod, stb. Így nehéz bármit ajánlani! Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy milyen pulóvert vegyél. Nem tudjuk milyen vagy, hogy ajánljunk neked bármit is? A letisztult, egyszerű dolgokat szereted? Vagy legyen tele chronoval? A bőrt? A fémet? Említettem két márkát. Plusz olcsóbbat is.
Mellesleg ha 600ezret adsz egy óráért, de lenne 5milliód is rá, akkor nem értelek, miért nem teszel hozzá még 300-at és veszel egy normálisat. Inkább veszel 600-ból olyat, ami még nem az igazi... Pedig nagy különbség van, hidd el.
Akkor is furcsa, neked vagy kamu a kérdésed, vagy semmi önàlló ízlésed sincs... Egy felsőbb körökben mozgó ember ki tud választani magának egy órát. Vagy utánaolvas, vagy nézelődik és édeklődik az üzletekben, vagy egyszerűen megnézi mit viselnek a "nagyok". Ennyi.
21-es abban tökéletesen egyetértünk, hogy simán meg tudja kérdezni a "gazdag" barátait. Pont úgy, ahogy leírtad! Biztos ajánlanának valamit. De ott baj van, ha a kérdező nem meri feltenni a kérdést!
Amikor autót vettem pl, én is megkérdeztem olyan ismerősöket, akinek az a 2 márka van, ami tetszett nekem. Mondtak pár dolgot, amit nem minden esetben fogadtam meg. Hiába ismernek, nem tudják, hogy nekem mire van szükségem. Persze volt pár érdekes infó is. Aztán bementem a szalonokba, és megnéztem a lehetőségeket. És választottam. Egyedül. Olyat, ami hozzám illik, és nekem felel meg. Nem tettem fel róla kérdést az interneten egy olyan oldalon, ahol a válaszolók nagy része még nem is látott közelről ilyen autót! :D
27:
Nem, nem ez az első "drága dolgom", ennél vannak sokkal drágább dolgaim is az ingatlant és autót leszámítva.
Nem igazán érted, amit korábban írtam, de nem baj.
Természetesen van elképzelésem, néztem már meg több órát is. És lehet, hogy az itt lévő emberek 99%-ának lövése nincs az órákról, de lehet hogy van egy órab..i, aki pont ebben tud egy számomra hasznos infót mondani.
Azt meg, hogy mennyit költök egy órára, had döntsem már el én, megengeded?
"Látszik, hogy nagyon más körökben mozgunk."
Igen. Az en barataim vannak annyira ertelmesek, hogy egy ilyen aprocska dolgot nem ugy reagalnak, mint a Te ismeröseid.
Tovabba nalam, es a barataimnal egy dolog vasarlasa - legyen az barmekkora ertek -, nem jelent akkroa heroikus feladatot, hogy vacogva merjek ragondolni, hogy mit szolnak masok. En, nem rezzenek meg egy iylen piti dolog lattan.
A tanacsomra nem egyszer költöttek szazezreket, ahogy en is kerdeztem mar meg masokat. Ebben semmi sincs.
Es ha szamodra egy alsogatya vasarlasaval egyenertekü a dolog, az meg röhejes. Ahogy ez a "Látszik, hogy nagyon más körökben mozgunk." fantasztiksu revans is az volt.
Es maga a teny is az, hogy nem mersz a barataidtol megkerdezni valamit. Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!