Házasság évfordulóra "menő" és divatos órát szeretnék a férjemnek ajándékba, milyen órát vegyek max.40. 000 Ft-ig?
Ha ekkora keretem lenne erre, én egy replika órát választanék. Replika órák tökéletes másolatai az 5-10-20 milliós márkás óráknak :) Egy az egyben ugyanúgy néznek ki és ugyanazt tudják, csak kb 100 euróért lehet akármilyet kapni. Én pl pár éve vettem egy Vacheron Constantin Overseas Chronograph replikát és senki meg nem mondja, hogy másolat. Ebay-en 99 euró volt, habár az eredeti kb 12 millió forint. Azóta is ezt használom, semmi baja.
De persze bármely óra szaküzletben lehet kapni szép órákat már 10 ezer forinttól is.
amíg én keresgéltem a kedvencem képét te már beírtad a replikát :)
én is replikát javaslok, a kedvencem a Rado Jubile ... gyönyörű fényes fekete kerámia "szíj", halál elegáns mégsem hivalkodó az egész ... eredetiben pár százezer, de replikát - akár vaterán - pár tízért vehetsz
Replika nem kéne sztem.
Most mi jó van abban,hogy az órája elvileg annyiba kerülne,mint az autója? Aki ért hozzá az egyből levágja,hogy hamis,aki meg nem azt meg nem érdekli.
Armani,Gant,Michael Kors,TH,Tissot órákat talán már lehet kapni ennyiért,talán kicsivel többért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!