Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most komolyan, ez micsoda?...

Most komolyan, ez micsoda? Ilyet hord valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Bocsánat, de teljesen kiégtem.

2015. szept. 5. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled, főleg ennyi pénzért. Ha lenne felesleges 15ezer forintom, biztos, hogy nem ilyen zsákot vennék. Ilyet én is tudok varrni.
2015. szept. 5. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a H&M tervezi az apáca ruhákat is, nem? :D
2015. szept. 5. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg, erre nem is gondoltam! :D
2015. szept. 5. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
jaaaj istenem. most miért ne hordana valaki ilyet? csak mert neked nem tetszik, nem kell kiakadni. nekem sem tetszik, de most mit érdekel, hogy valaki felvesz ilyet vagy sem. ha veszel fel hozzá egy övet, magassarkút, kiegészítőket, már nem is olyan gáz.
2015. szept. 5. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, ilyet tényleg senki nem hord, ugyanis mindenkin mayo chixes, meg kanyis strassz köves neon cuccokat látok
2015. szept. 5. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:

3-as, mond mondtam, kiégtem. De persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy felvegye a stílusához illő darabokat, csak, hogy ezt a tákolmányt divatnak merik kikiáltani, engem akkor is felháborít. Pláne, hogy ennyi pénzt kérnek érte. De aki hülyét akar magából csinálni, az tegye, ebben igazad van. :)

4-es, azt sem tudom, hogy ezek mik, amiket leírtál. :D Igaz, jómagam nem a tizenévesek sokaságát gyarapítom, lehet azért nem ismerem. :)

2015. szept. 6. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

nem tudom mi ezen a felháborító. csak azért, mert konkrétan neked nem tetszik? annyira szubjektíven értelmezed a dolgot. de nem is ez a lényeg, hanem hogy képes vagy kiírni egy kérdést azért, hogy leszóld aki ilyet felvesz.

az árán nem tudom miért kell kiakadni. elég drágák manapság a ruhák. jómagam is fizetnék ennyit egy jó anyagú, jó szabású ruháért. mindegy. szavazzatok le újra, mert nem ócsárolok másokat veletek együtt. úgyis ez volt a kérdé lényege. :)

2015. szept. 6. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Most neked mi a fene bajod van? Ki szólt le téged? Higgadj már le! :D

Egyébként ha már egy cseppet is jártasabb vagy az oldal használatában, akkor rájöhettél, hogy az én értelmetlen és felháborító kérdésemnél milliószor idiótábbak vannak itt nap, mint nap. Egy kérdés volt. Válaszoltál rá, köszönöm, de ennyi. Nem kell a kötekedés. Viszlát.

2015. szept. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!