Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, szerintetek gáz ha...

Lányok, szerintetek gáz ha egy olyan fiú öltözik divatosan, aki nem néz ki valami jól?

Figyelt kérdés

Testalkatra magas vagyok és kicsit vékony (190cm és 81kg), szoktam minden héten 5x edzeni és eszek is mellette, de nem igazán látszik meg. Az arcomat sem tartom egyáltalán helyesnek, sőt.

Ha nézem a fiúkat, lányokat, azok szoktak divatosan felöltözni akik elég jól nézneki, csajok közül a csinosabb, szépek, fiúk közül az izmosabb, helyesebb srácok.

Szóval szoktam hordani szűkebb farmert, terepmintás nadrágot, szűk pólókat, farmerdzsekit, bőrdzsekit..ilyesmik.

2015. szept. 4. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátom is ugyanilyen testalkatú és odáig van azokért, amiket felsoroltál. Más a stílusunk, de nekem a kezdetektől fogva tetszett benne az, hogy határozott és nem érdekli mások véleménye, jól érzi magát a bőrében. (Másfél éve vagyunk együtt.) Remélem segítettem ezzel a válaszommal. :)
2015. szept. 4. 14:46
 2/3 anonim válasza:
Szerintem tök jó, ha adsz magadra, öltözz csak divatosan, nekem bejön, ha egy srácnak van stílusa:)
2015. szept. 4. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj! Persze, hogy nem gáz! Mindenkinek meg van a joga ahhoz, hogy igényesen öltözködjön, a neki tetsző stílusban. Szerintem ne problémázz ezen, ha olyan ruhákban vagy ami tetszik és jól érzed magad bennük, akkor a kisugárzásod is jobb lesz! Hajrá!:)

17/l

2015. szept. 4. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!