Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy átlagosnál nagyobb...

Ha egy átlagosnál nagyobb mellekkel rendelkező nő egy középiskolában tanítani kezd, hogyan öltözködjön, hogy ne folyton ezért bámulják?

Figyelt kérdés
Kérnék csak komoly válaszokat. Az átlagosnál nagyobb mellmérettel áldott vagy átkozott meg a sors - és tudom, hogy a férfiaknál ez mennyire számít. (Most is biztosan fogok tapintatlan személyes üzeneteket kapni emiatt, bár előre jelezném, hogy feleslegesen, mivel menyasszony vagyok.) Visszatérve a kérdésre: most kezdek tanítani egy középiskolában, sok kamasz előtt, és nagyon szeretném, ha emiatt a komolyság megmaradna, ha úgy tudnék öltözködni, hogy ne tűnjön fel a nagy mell. Mit javasoltok, de tényleg komolyan kérem!

2015. szept. 2. 15:13
1 2
 11/13 Scav ***** válasza:
25%
Sokat számít, hogy ne legyen kivágva a felső, mert attől megőrülnek. Illetve világosabb szoknya és sötétebb (fekete vagy barna) felső és így a sötét szín kisebbíti a felsőtestet. Ez se véd mindentől, de az optikai csalódás erős fegyver :D
2015. szept. 3. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Hasonló méretekkel rendelkezem, és sajnos vannak olyan pasik, akik akkor is megbámulnak, ha garbóban vagyok. De amit én szoktam felvenni, ha nem akarom kiemelni a melleimet:

-zárt, nem túl kivágott felsők

-mell alatt bővülő felsők (nem a mell alatt szorosan húzottak, mert azok jó kis terhes külsőt tudnak csinálni, hanem pl. ezen az oldalon: [link] az első csoportból a rózsaszínes tunika vagy lejjebb a szürke felső)

-kendők és sálak leengedve, lehetőleg a szélesebb fajtából

-egyszerű, nem kivágott sötét felsőhöz mintás szoknya vagy nadrág

2015. szept. 4. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű: ne tedd ki, hordj nem testhez simulós, hanem lazább felsőket.

Én is tanítok, nekem közepesen nagy van, de az legyen a legnagyobb bajom, hogy ha megnézik akkor is, ha nyakig begombolva megyek, vagy ha megnézik a fenekem, ha hátrafordulok. Inkább örülök, hogy viszonylag rendet tudok tartani...

2015. szept. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!